2777
2789
عنوان

شوهرم تا سر حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا بالای ۳۰ بار جفتک زد به باسنم بالای ۱۰ بار به صورتم ضربه زد صورتم قرمزه میگم دوا بخورم تا ص ...

عزیزم مردن راحته باهرچی زود تموم میشه 

زندگی کن به بچه ات هم فکر کن قوی باش خدا جواب کاراشو میده 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
مگه داریم انقدر زن تو سری خور

ترسو هست فقط کافیه یکم شجاعت داشته باشه خودشو بچه رو نجات بده تا ترسو باشه   هم بچه رو استرس میگیره هم روح و روان بچه نابود میشه 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

استارتر میگم ترسو نباش نه اینه هی بخوای جواب بدی با زبونت  

با عملت با کارت شوهرتو سر جاش بشون از تاپیکت میرم بیرون چون آزار و اذیت بچه ها ناجور ناراحتم میکنه چون بعضی ها بچه رو واسه عقده هاشو دنیا آوردن و سر این طفل خالی میکنن تا چن ماه این موضوع ذهنم رو درگیر میکنه شمارو ذخیر میکنم انشالله چن ماه دیگه یه حرکتی کرده باشی بخاطر بچه خداحافظ 

ترسو هست فقط کافیه یکم شجاعت داشته باشه خودشو بچه رو نجات بده تا ترسو باشه   هم بچه رو است ...

قربونت اینجا کسی به حرف من و تو گوش نمیده. ۱۰۰ تا تاپیک زده همه راهنماییش کردن فقط میخواد ناله الکی بکنه بقیه دلسوزی کنن

دور از جونت ولی شوهرم بخدا بیشعوره دخترم حرف میزنه میگه میندازمت بیرون ها

خانم خونه جای خودش ولی وقتی با دخترش نقل و نبات خونه اینجوری صحبت میکنه پیشنهاد میکنم یه مشاوره برو یا حداقل سنگاتون رو با هم وا بکنین که فک نکنم این بشر حرف حالیش شه ولی ببین چه مرگشه اینجوری که نمیشه زندگی باید به هر دوتای شما خوش بگذره نه اینکه زهرمارش کنه واس طرف مقابلش 

چون حمله کرد سمتم بچمم میلرزید دستمو گرفت 

عزیزدلم 😞❤❤

اینجور وقتا درب اتاق قفل کن زنگ بزن پلیس یا از خودت دفاع کن نذار بزنه . شما هم حق زندگی داری هیچ احدی حق زدن شما رو نداره قربون شکل ماهت برم من💞💞💞

به چه زبونی بگم بچو میگیره من شرایط مالی ندارم

عزیزم یه حرفه یاد بگیر، پولاتو کم کم جمع کن طلا بخر (طلای بدون عجرت) تا حدی که بتونی رو پای خودت وایسی نهایت ۲ سال طول میکشه،  بچه‌ت نمیدونم چند سالشه ولی ببرش پیش قاضی حکم عقل بگیر براش تا خودش انتخاب کنه کجا میخواد بمونه،  حتی اگه پیش شوهرتم باشه وضعیتش روح و روانش خیلی بهتر از الانه ک همش شاهد این صحنه های فجیح تو زندگیش باشه!  موندن و ساختن به همممتون آسیب میزنه!