2777
2789
عنوان

چقدددد دلم گرفته

196 بازدید | 23 پست

لعنت به اختلافات طبقاتی،اختلافات ظاهری لعنت ب هراختلافی که دست خودت نبوده توشون نقشی نداشتی

ی بغضی دارم

حالم بهم میخوره ازاینکه نمیتونم برم حرفمو بزنم چون یادم میاد من کیم و اون کیه😔😔اصلا لعنت ب من

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع چیه عزیزم

یکیو دوست دارم ولی کلی اختلافمونه حتی ظاهری. همه فک میکنن بخاطر شرایطشه ولی بخدا من خودشو دوست دارم هی میگن برو باهم کفو خودت

کژال گیانم ناراحت نباش ماهم خدایی داریم ...تلاش کن درستو بخون آدم موفقی شو خیلی از آدمای موفق از خان ...

اصلا مث ابربهار گریه دارم میکنم

یکیو دوست دارم ولی کلی اختلافمونه حتی ظاهری. همه فک میکنن بخاطر شرایطشه ولی بخدا من خودشو دوست دارم ...

مهم اینه طرفت چجوری باشه 

به حرف بقیه اهمیت نده 

و اینکه به نظر من اختلافات کلا تو هر زمینه ای مهمه اینم در نظر بگیر

دنیا ناعادلانه تقسیم شده یکی شده رونالدو توپرتغال بدنیا اومده یکیشم ما.حالا بگو موضوع چیه

یکیو دوست دارم ولی کلی اختلافمونه حتی ظاهری. همه فک میکنن بخاطر شرایطشه ولی بخدا من خودشو دوست دارم هی میگن برو باهم کفو خودت