2777
2789
عنوان

مشهدیا بیاین شله مشهدی

1070 بازدید | 21 پست

من مسافرم دنبال یه جا میگردم شله خوب داشته باشه بخرم فقط آشناهای خودتون نباشه ها از کیفیتش مطمئن باشید و معرفی کنید که اولین باره میخورم خوشم بیاد

https://eitaa.com/aalaa_food_esf بزن روی لینک و بیا کانالم خوشمزه هامونو ببین تخفیف ویژه برای دوستای نی نی سایت

ی جا هست تو چهارراه نخریسی ادرس دقیق و نمیدونم ولی شله و حلیمش عالیه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

مشهدیا دوشنبه دیگه میام پابوس آقا❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه مادرم مشهد 

ماه رمضونی از یک مغازه تو مطهری شمالی شله خریدیم محشر بود .

چند تا مغازه است تو مطهری شمالی ولی این عالی بود 

از چهار راه عامل به سمت مطهری شمالی برید فک کنم بعد ۱۰۰ قدم ب رستورانه میرسید

رفتی منم دعا کن لطفا🥺🙏

چشم عزیزم

اگه قابل باشم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم التماس دعا منا یادت نره

چشم دوست گلم😚❤️❤️

ممنون عزیزم 🙏❤️

❤️🌼

عزیزم التماس دعا منا یادت نره

خانومی اگه قابل باشم تو حرم امام رضا یادت بودم

رفتی منم دعا کن لطفا🥺🙏

عزیزم واسه حاجترواییت تو حرم آقا یادت کردم