2777
2789
عنوان

آخ آخ عروسی داریم😂

263 بازدید | 23 پست

عروسی فامیل دور حساب میشه یه جورایی دختر عموی بابام هستش😂

لباسم بلند و پوشیده هس ۱۸ سالمه و رنگشم صورتیه کم رنگه و برق برقیه😂😂😂اکلیل داره😂

موهام مصریه اما نمیدونم چه مدل مویی بکنم اگه مدل واسه موی مصری دارین میشه بفرستین🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه به کسایی که موی مصری بهشون میاد حسادت میکنم خیلی دوس دارم ولی به صورتم نمیاد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
این همه خنده برای چیه🤦‍♀️

ببخشید خنده های من شماره اذیت میکنه؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
همیشه به کسایی که موی مصری بهشون میاد حسادت میکنم خیلی دوس دارم ولی به صورتم نمیاد 

به من میاد ولی موندم چیکار کنم باهاش

موهاتو اتو کن یه گیره بزن بش

مامانم میگه یه طرف موهامو ۳ تا بافت آفریقایی ریز بزنم اون طرفشم یه طرف بریزم

اتو کن شلاقی شلاقی با مصری قشنگ میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

موهام پر پشته جالب در نمیاد اون موقع

موی مصری یعنی تا کجا؟  اگه میتونی فر درشت بذار قشنگه

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

منم عروسی داداشمه

به به 😂