2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خردادیم ایدا چطوری نیستی کاربریم ترکید با این میام توام ک نیستی درخواست دوستی میدم اومدی قبول کن راستی چرا کم پیدایی کجاهای پس

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍
سلام خانمی تویه تاپیکی گفتی پسرم مشکل اکلم داشت تا ۵ سالگی پسر منم ۳ سالشه وخیلی کم حرف میگه و۲ تا ج ...

سلام  عزیزم.

پسرم تا ۵ساللگی رف نمیزد‌.پیش گفتار درمان هم بردمش.دیدم کار خاصی نمیکنه.دیگه نبردمش.

پسرت اگا چیزی میخواد و با دست بهت نشون میده .بهش بگو اسمشو بهت بگه تا بهش بدی.مثلا اگه اب خواست تا نگفت اب نده بهش.بعد اگه خیلی براش سخته خودت یک بار تکرار کن تا بفهمه.مثلا بگو آب میخوای؟بعد اون سر تکون میده.تو چندبار کلمه آب رو تکرار کن حتی وقتی بهش دادی داره اب میخوره هم تکرار کن کلمه اب رو

سلام خانمی تویه تاپیکی گفتی پسرم مشکل اکلم داشت تا ۵ سالگی پسر منم ۳ سالشه وخیلی کم حرف میگه و۲ تا ج ...

بعد یه کاغذ بردار خورد کن بریز تو سنی.بعد با گفتن حرف پ هی فوتشون کن که صدای پ رو یاد بگیره.بعد با همون روش.کلمه پا.پر. یا هر چیزی که با پ شروع میشه رو یادش بده

ز مثل زنبور‌.زنبوره میگه ویزززززززززززززززززز.ز رو بکش

بعد یه کاغذ بردار خورد کن بریز تو سنی.بعد با گفتن حرف پ هی فوتشون کن که صدای پ رو یاد بگیره.بعد با ه ...

یه دنیا ممنون 

الان بچتون میره مدرسه مشکلی تو تحصیلش وارتباط لا هم سن وسالاش نداره 

یه دنیا ممنون  الان بچتون میره مدرسه مشکلی تو تحصیلش وارتباط لا هم سن وسالاش نداره

خواهش عزیزم بازم اگه سوالی داشتی هستم گلم

اره میره کلاس دومه

نه خدا رو شکر مشکلی نداره 

سلام ایدا جان خوبی تعلیق شده بودم دوباره اومدم چه خبر

چخبر از تو بیمعرفت خوبه ک یادی کردی

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍
خواهش عزیزم بازم اگه سوالی داشتی هستم گلم اره میره کلاس دومه نه خدا رو شکر مشکلی نداره 

درخواست دوستیمو قبول کن گلم