میشه رفت اونجا؟هواش خوبه؟مثلا برای ناهار رفت یا نه خوب نیست؟جای دیگه ای نمیشناسی یه کم سرسیز باشه تلکابینی چیزی داشته باشه زیادم با اصفهان دور نباشه.ببخشید 🙏🌺
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
به نام کاربری دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
ما خرداد میخوایم بیایم بعدتعطیلات مدارس میشه رفت اونجا؟هواش خوبه؟مثلا برای ناهار رفت یا نه خو ...
والا وسط خرداد که هوا خیلی گرمه بیشتر تابستون هم آب رودخانه بستس اما خب بنایی تاریخی زیاد داره اما خب تابستون خیلی سخته من خودم تا مجبور نشم بیرون نمیرم😅
دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈 چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃 ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀 تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪