2777
2789
عنوان

بچه ها زندگی پس از زندگی تمام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست
مممنونم عزیزم چقد دلم گرفت فک گردم تمام شده

منم ناراحتم داره تموم میشه ... کاش دایمی بود مثلا آخر هفته پخش میشد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه ميگفت 5:30 عصر میده 

تو ایتا و پیام رسان زندگی پس از زندگی نوشته ده و نیم شب وتکرار  یک و نیم ظهر روز بعد ..تا سه شنبه پخش میشه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناراحتم داره تموم میشه ... کاش دایمی بود مثلا آخر هفته پخش میشد 

اره از دیروز هم ماه رمضان تموم شده دلم گرفته اینم پخش نشد خیلی غصه ام گرفت 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
تو ایتا و پیام رسان زندگی پس از زندگی نوشته ده و نیم شب وتکرار  یک و نیم ظهر روز بعد ..تا سه شن ...

مممنونم عزیزم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
وای ت‌کرارش کی پخش میشه

تا سه شنبه ده و نیم شب،تکرار یک و نیم ظهر روز بعد

می تونم متقاعدتون کنم 

بفرما

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میشه با دلیل اثبات کنین؟

بله

یکی اینکه کسایی که خواب هستن یا هرچی که میگن میتونه دروغ باشه 

این یک 

دو اینکه همشون یه رودخونه دیدن که بالاش یه در از جنس طلا و این جور چیزاست و پشت در ... ( اینش مهم نیست )

بعد چرا حرف هاشون تناقض داره

مثلا یکیشونمیگه کنار رودخونه سنگ بود 

اون‌یکی میگه یه چیزی شبیه سنگ بود

بعد خودشون هم بعضی جاها تناقض داره حرف هاشون

سه اینکه اصلا هرکسی رو ببینی و بهت وحی بشه چجوری انقدر دقیق یادت مونده 

من خودم توی خواب یکی یه چیزی بهم گفت انقدر دقیق یادم نبود توی بیداری هم بهت بگن اینطوری یادت نمیمونه

چهارم اینکه حالا راست هم بگن چجوری همشون امام زمان یا جبرئیل رو دیدن 

یکیشون یه فرشته دیگه رو ندیده

پنجم بعضی از چیز هایی که میگن از طرف قرآن رد میشه

تو ایتا و پیام رسان زندگی پس از زندگی نوشته ده و نیم شب وتکرار  یک و نیم ظهر روز بعد ..تا سه شن ...

بهش زنگ میزنم میگم ساعتشو تو ماه رمضان ساعت 5:30 شبکه چهار میدید فکرکرد پخش نمیشه دیگه 

بله یکی اینکه کسایی که خواب هستن یا هرچی که میگن میتونه دروغ باشه  این یک  دو اینکه همش ...

بااحترام بهت هیچکدوم دلیل قانع کننده ای نبود خود من خیلی از خوابام دقیق یادمه بعد شاید فرشته های دیگه اجازه ندارن تا دیده بشن یا همه ک بعد مرگ صدرصد یه چیز نمیبینن هرکس یه نوعی میره فقط اشتراکی دارن 

بله یکی اینکه کسایی که خواب هستن یا هرچی که میگن میتونه دروغ باشه  این یک  دو اینکه همش ...

چقدر استدلال هات چرته حتی خودت هم فک کنم نفهمیدی چه جمله بندی کردی فقط خواستی یه چیزی گفته باشی 

اگه تو اعتقاد نداری دلیل بر حقیقت نداشتن این برنامه نیست 

اول اینکه تجربه هر کس بر اساس اعمالش متغیره البته یه سری چیزها مثل تونل نور و فرشته های همراه در همه ی تجربه ها بود من در نوجوانی اینطور تجربه ها رو تو مجله و کتابهای سیاحت غرب دنبال میکردم دقیقا همون تونل و فرشته بود دوما اگه برنامه رو کامل دیده باشی که می‌دونم ندیدی حافظه و حفظ خاطرات اون دنیاشون به طرز عجیبی دقیق و کامل به یادشون میومد که خیلی زیبا و عجیب بود حتی جزئیات رو هم یادشون بود که این هم از عجایب و خوبی های اون دنیاست

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

یک) دروغ با نشانه هاش اثبات میشه در حالیکه این تجارب تناقضی با حقیقت ندارن و این تجربه، خواب نیست، جدا شدن روح با خواب فرق میکنه و کاملا توسط پژوهشگران ایرانی و خارجی غیر مسلمان هم تایید شدن.

دو) من خیلی کم دیدم بگن رودخانه دیدن با در طلا ولی خب دلیل تفاوت تجارب اینه که انسان ها کاملا با هم متفاوتن، اعمال متفاوته

نمیشه من با کسی که اعمال دیگه ای داره تجارب مشترکی داشته باشم غیر از تجربه های کلی مثل تونل که برای اکثریت اتفاق میفته.

سه) معمولا انسان چیزهای باارزش و بزرگ رو برای خودش حفظ میکنه، مثلا شما شب عروسیتون رو با جزئیات فراموش کردین؟

چهارم) افراد کمی گفتن ما امام یا فرشتگان مقرب رو دیدیم

و این دیدار چندان عجیب نیست اگه عظمت وجودی انسان برامون محرز شده باشه و خیلی ها موجودات دیگه دیدن.

پنج) من تا به حال تناقضی با قران ندیدم، ممنون میشم بگین کجا تناقض داره

و در اخر اینکه عزیزم دروازه ورود به عالم بالاتر روح و نفس انسانه نه جسم، پس یقینا من و شما با این چشم مادی نمی تونیم این تجارب رو درک کنیم ولی خب این درک نشدن نشانه وجود نداشتن یا انکار اون ها نیست.

در مورد دیدن ائمه هم خوب خدا میخواد نشون بده که چقدر امامامون اون دنیا به دادمون میرسن و خوب حتما لزوم داشته که دست اون بنده رو اون دنیا بگیرن و شفیعش بشن که البته این سعادت نصیب هرکسی نمیشه 

متوجه نمیشم یعنی چی یه فرشته رو ندیدن مگه ندییدین که چند نفر گفتن فرشته ها با هیبت های مختلف دیدن یا اینکه فرشته های سمت چپ و راستشون رو دیدن 

و خیلی مشتاقم اون موارد که از نظر قرآن رد شده رو هم بدونم کدومه لطفا بفرمایین تا از علمتون برخوردار بشیم عزیز

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)
بهش زنگ میزنم میگم ساعتشو تو ماه رمضان ساعت 5:30 شبکه چهار میدید فکرکرد پخش نمیشه دیگه 

دیروز حدود یک ربع با تاخیر پخش شد اما بود