2777
2789

لطفا راهنمایی کنید.

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
اطلاعات كجا

تاپیک ها و کاربری

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_پنج میشه جواب بدید

تاپیک ها و کاربری

اينجا شخصي نداره

همه چيز رو هست

فقط تلفن و ايميلت مشخص نيست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
@نی_نی_یار_پنج   میشه جواب بدید

سلام باید لغو کاربری کنین که دیگه نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین

اگر منظورتون اطلاعاتی هست که عضو شدین کسی نمی بینه فقط خودتون می بینین تنها چیزی که بقیه می بینن نام نستعار سن و جنسیت هست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام باید لغو کاربری کنین که دیگه نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین اگر منظورتون اطلاعاتی هست که عض ...

اها ممنونم 

میخوام یک کاربریمو لغو کنم که دیگه تاپیک هام نباشه .. میشه؟

اها ممنونم  میخوام یک کاربریمو لغو کنم که دیگه تاپیک هام نباشه .. میشه؟

بله با همون کاربری درخواست بدین تاپیک بزنین یا همین جا رو پستم ریپلای کنین لغو کنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar