2777
2789
عنوان

شما بگید جواب این جاریو چی بدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 39 پست
شاید چون خودم هنوز ازدواج نکردم از نظرم این کانتکت ها بی معنیه . ولی نظرم اینه که چرا اینقدر خودتونو ...

من اتفاقا بی حاشیه هستم تو خانواده شوهرم 

اما نمیدونم چرا همیشه تو جمع های خانوادگی میخواد منو اذیت کنه

من واقعا نمیتونم این ادم سمی رو تحمل کنم

شاید چون خودم هنوز ازدواج نکردم از نظرم این کانتکت ها بی معنیه . ولی نظرم اینه که چرا اینقدر خودتونو ...

برعکس خانواده شوهرم اصلا براش ارزشی قائل نیستن و طرفدار من هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ازدواج کنی برات مهم میشه سلامت روابط خانوادگی با همسرت اینا

من نمیخوام برادد شوهرم و شوهرم باهم روابطشون تیره بشه میخوام یه رابطه معمولی سلام علیکی باشه

اما این خانم کاری میکنه که من رغبت برای رفتن خونشون رو ندارم و این شوهرمم رو نگران کرده 

من اتفاقا بی حاشیه هستم تو خانواده شوهرم  اما نمیدونم چرا همیشه تو جمع های خانوادگی میخواد منو ...

درست می گید . یه آدم سمیه . می گن اکه می تونید با آدم سمی کات کنید که بکنید . اگه از وابستگان هست و نمیشه کلا گذاشتش کنار، باید بهش بی محلی کنید . این چیزیه که روانشناسا میگن

ینی فامیلین و اینجوری رفتار میکنه؟

اره خیر سرش

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑
خب چرا؟ دردش چیه؟

نمیدونم چرا چجوریه که با اذیت کردن و طعنه زدن ب ما و دورو بریاش یه لبخند رضایت میاد رو لباش قشنگ میبینیما. بعد دلش میخاد هیشکی هیچی نخره و کاری نکنه جز خودش. هرکی یه چیزی پیش میاد براش ؛ میگه اخی حقش بود. هرچی میخاد بخره قسطی میخره بعد پولشو نمیده میگه حقشونه :/ اصن دست خودش نیس همش چیزای بد میخاد برا همه ؛یه چیز عجیبیه

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑