2777
2789
عنوان

ارتباط جنسیت با درد سمت راسته رحم

2421 بازدید | 23 پست

خانما کسی تجربه داشته؟مادرشوهرم میگه کدوم سمتت درد میکنه منم راستم تیر میکشه.همش حسمم میگه پسره.انشالله که اول سلامتتتت باشه.ولی ته دلم به پسره.کسی اینطور بوده؟

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

منم سمت راستم درد میکرد همه هم میگفتن پسره نی نیم دختره😍😍😍

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دوتا بارداریم سمت راستم بود و پسر بودن 

خداحفظشون کنه.فداتشم علائمت چیا بود شما.یادتون.نیست؟از ویاراتون تا مدله شکمتون.ممنون

زنده باشه🥰

قربونت خرداد زایمانمه.. انشاالله نی نی شما هم به سلامت به دنیا بیاد.. من که دیگه در مراحل ترکیدن هستم.. از من به تو نصیحت از اول خیلی نخور که مثل من نشی.. هنوز یه ماه مونده ولی نفس ندارم دیگه.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خداحفظشون کنه.فداتشم علائمت چیا بود شما.یادتون.نیست؟از ویاراتون تا مدله شکمتون.ممنون

مرسی فدات.واسه اولی به شدت ویار داشتم هیچی نمیتونستم بخورم تا زایمان وحشتناک گذشت وشکمم کوچیک وگرد بود .واسه دومی خیلی خوب بودم حسابی چاق شدم و شکمم پهن اصلا شبیه هم نبود بارداریام 

قربونت خرداد زایمانمه.. انشاالله نی نی شما هم به سلامت به دنیا بیاد.. من که دیگه در مراحل ترکیدن هست ...

بسلامتی و به راحتی انشالله زایمان کنی.هی والا فوتم کنن باد میبرم😂خیلی لاغر شدم سره این بارداری

بسلامتی منم خرداد زایمانمه😃

بسلامتی عزیزم.. چند کیلو اضافه کردی؟ سزارینی یا طبیعی؟