2777
2789
دخترخاله ام پزشکی میخونه میگه ۷۰ درصدشون با سهمیه شهادت و جانبازی قبول شدن تو کلاسشون خودش هم خیلی ب ...

بعد درسای به اون سختی رو چجوری میخوان پاس کنن؟

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حداقل ده قبول میشن کاری نداره تو ایران فقط ورود به دانشگاه سخته

چه بد...

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

اراده و تلاش زیاد

قبول که شدی تازه شروع کاره بعضی وقتا لازمه بیشتر از زمان کنکور هم درس خوند من این دو روز تعطیلیو همش کتاب و لپ تاپم دستم بود🥲

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

این چه طرز فکریه 

اینا فقط ادمایین که با جون و دل واسه درس خوندن وقت گذاشتن 

وگرنه خبری از هوش زیاد نیست 

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   

از کسایی مه از اصطلاح خرخون استفاده میکنن به شدت بدم میاد 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
دخترخاله ام پزشکی میخونه میگه ۷۰ درصدشون با سهمیه شهادت و جانبازی قبول شدن تو کلاسشون خودش هم خیلی ب ...

واسه بالابردن خودش دروغ میگه

بلحاظ سن و سال الان اصلا اونقدر نداریم جانبازی و شهادت، بعلاوه من دوست پزشک هم تو بهشتی هم تو تهران دارم. و دارو هم تو تهران دارم. اینجوریا نیست. اغلب تیزهوشان و غیرانتفاعی خاص و ...

مدرسه معمولی هم دارن که خیلی خرخونه.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

داداش من قبول شد ولی پوستش کنده شد 

ینی درحد مرگ درس میخوند 

گوشیش رو عوض کرد از این ساده نوکیا ها استفاده میکرد 

اون موقع ما اتاق خواب نداشتیم بنده خدا میرفت تو انباری درس میخوند تو زمستون پیک نیک روشن میکرد روش کتری میزاشت گرم شه 

واقعا اون موقع رو یادم میاد میگم الان پولیکه در میاری حلالت باشه 

همسر سابقم و پدر و مادرش و برادرش پزشک بودن کلا خانوادگی هوش بالایی داشتن زیاد درس نمیخوندن ولی گیر ...

وای خوش ب حال شون

حالا چرا طلاق گرفتی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
داداش من قبول شد ولی پوستش کنده شد  ینی درحد مرگ درس میخوند  گوشیش رو عوض کرد از این ساد ...

الان تخصص داره؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست