2777
2789
عنوان

آیا به ما بی احترامی شد؟؟؟

380 بازدید | 15 پست

اسم شهر رو به این دلیل میگم چون میخوام بدونم رسمشون هست یا نه؟چون ما هیچ شناختی از رسم و رسومات اون منطقه نداریم،ممنون میشم به مناطق و اقوام توهین نکنید🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قضیه از این قرار هست که ما مهمان مردم عزیز گیلان بودیم ولی فقط یک وعده با ما سر سفره غذا خوردن و فقط سفره مینداختن برای ما و خودشون جدا غذا میخوردن،غذا هم واقعا کم بود مثلا هر دو نفر یه پیاله سالاد خوری خورشت و برنج کلا دو دیس،هر چی میاوردن سر سفره فقط همون بود ،سالاد و ترشی و ماست و هیچی سر سفره نبود،میوه در طی سه روز یک بار آوردن در صورتی که ما خودمون میوه براشون بردیم،واقعا چند روز اونجا گرسنه بودیم

قضیه از این قرار هست که ما مهمان مردم عزیز گیلان بودیم ولی فقط یک وعده با ما سر سفره غذا خوردن و فقط ...

نه رسمشون نیست اتفاقا سفره هاشون واسه مهمون خیلی رنگارنگه اینا قطعا یا بی فرهنگ بودن یا خوشحال نبودن که شما اونجایین

یه وعده هم ما ۱۲نفر بودیم کلا دو دیس باقالی پلو دادن بدون هیچی حتی یه پیاله ماست،اصلا باهامونم صحبت نمی کردن مثلا بیان دور هم باشیم،چایی هم خودمون می ریختیم،از اون طرف براشون مهمون اومد از اقوام و شهر خودشون چلو مرغ درست کردن و داخل خورشت خوری بزرگ براشون آوردن ،ما هم به روی خودمون نیاوردیم 

باور کنید نزدیک پنج کیلو هم گوشت گوساله بردیم ،تقریبا مواد اولیه رو بردیم ولی اینطوری پذیرایی کردن،حالا میگم شاید رسمشون اینطوریه،داخل شهر که مردم خیلی خوش اخلاق بودن اینا اصلا حرف هم نمی زدن ،حالا ما دعوت بودیم،دیگه پاشدیم رفتیم خودمون ویلا گرفتیم واقعا خیلی اذیت شدیم 

یه وعده هم ما ۱۲نفر بودیم کلا دو دیس باقالی پلو دادن بدون هیچی حتی یه پیاله ماست،اصلا باهامونم صحبت ...

دیگه نرید سمتشون . ما هم یه بار مهمون یه شهری بودیم بخدا شب به زور رخت خواب بهمون دادن که بخوابین😁 تازه خرج هم از اونا نبود کاملا دایی بزرگم مخارج رو پرداخت میکرد ربطی هم به شهرشون داره واقعا بعضیا شخصیت فقیری دارن

دیگه نرید سمتشون . ما هم یه بار مهمون یه شهری بودیم بخدا شب به زور رخت خواب بهمون دادن که بخوابین😁 ...

امیدوار بودم بشنوم رسمشون هست💔

رختخواب درست و حسابی هم ندادن ،یخ زدیم از سرما ،من اصلا شک نکردم بی احترامی می کنن گفتم حتما ساده زیستن ولی وقتی دیدم برای فامیلشون تدارک دیدن واقعا ناراحت شدم،حتی بچه هامون هم از غذاشون دیدن ولی درخواست نکردیم خودمون رفتیم بیرون براشون گرفتیم

نه رسمشون نیست اتفاقا سفره هاشون واسه مهمون خیلی رنگارنگه اینا قطعا یا بی فرهنگ بودن یا خوشحال نبودن ...

ما مشکلی باهاشون نداشتیم و اولین آشنایی با این خانواده بود، واقعا عزت و احترامشون بین خانواده ما از بین رفت

امیدوار بودم بشنوم رسمشون هست💔 رختخواب درست و حسابی هم ندادن ،یخ زدیم از سرما ،من اصلا شک نکردم بی ...

ولی وقتی میان انقدر خوش تعریف و خنده رو هستن که نگو😂😂😂😂 ما مهمان شهری بودیم که در شیرین زبانی و مهمان نوازی شهره کشورن😂😂😂