2777
2789
عنوان

به یکی امانتی دادم شکسته

327 بازدید | 6 پست

همسایه مادر شوهرم بچش بیمارستانی میشه مادر شوهرمم اومد خونمون فلاکس چاییو اینا براش  برد خودش دید تازه از کارتن مامانم درش اورد الان همسایشون فلاکسو شکسته  به روشم نیاورد مادر شوهرم گفت رفتن درستش کنن بابامم میخواد بره بیمارستان بستری شع و فلاکسو لازمش دارن مامانم میگه اون دیگ درست نمیشه باید شیشه اصلی هم بندازن من اصلا ازش استفاده هم نکردم الان اینجوری کنن بع نامزدم گفتن چرا امانتیو مراقب نبودن میگه حالا ک شکسته اشتباه من بود به شما رو انداختیم 

ما عقدیم خونه مادر شوهرمم روستاس برا همین فلاکسو  اینارو از ما خواستن چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب

خوب میخرید طرف 

چرا اصلا همسایه روش شده از همسایه بخواد چرا مادرشوهرت گفته اره من از فلانی قرض میگیرم 

چرا مادرت گفته اره من میدم 

خیلی عجیبه 

خیلی 🤔

خوب من نظری ندارم 💇‍♀️🤦‍♀️

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چقدر عجیب خوب میخرید طرف  چرا اصلا همسایه روش شده از همسایه بخواد چرا مادرشوهرت گفته اره من ا ...

چون خونشون روستاس مونده معطل...از مادرشوهر خواسته ..اونم خونش روستاس گفته از عروس بگیرم 

عزیزم دیگه اون بیمارستانه احتمالا وقتشو نداشته درستش کنه یا بخره 

اینکه مامانت گفته شسشه س باید اصل باشع و فلان کاره چیپی بوده ..به خاطر حفظ کلاس دخترش نباید اینجوری میگفت..فلاکس مهتر از دخترش که نیست ..اگر شما هم میخواستی بگی مادرت نباید میزاشت .میگفت اشکالی نداره 

همین شما به نامزدت میگفتی فلاکس شکسته ولی مامانم گفت نگو بهشون اشکالی نداره کافی بود .کلی ارزشت میرفت بالا 

حالا تو یه مناسبت با نامزدت یه فلاکس میخریدی برا مامان 

چون خونشون روستاس مونده معطل...از مادرشوهر خواسته ..اونم خونش روستاس گفته از عروس بگیرم 

بعد اومده شهر از اینا گرفته 

خیلی عجیبه خیلی 

واقعا اطراف اون بیمارستان یه فلاسک نمیتونس بخره 

الان فلاسک از ۴۰۰ شروع میشه تا دو میلیون به بالاتر نظر به جنس و اندازه و مارک 

میتونست یه فلاسک ۲۰۰ تومنی کودک بخره 

بازم عجییییبه 🤔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️