fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8661 عنوان بیاین از خاطرات تقلباتون بگین😂 67 بازدید | 5 پست فک کنم پسرا تجربشوت بیشتره، امتحانات نردیکه بیاین راهنمایی کنید :) 1402/02/03 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11652 دی ۱۴۰۰ نوبت اول امتحان انشا گوشی بردم با گوشی انشاء رو نوشتمو برا فارسی که شعر باید حفظ میکردیم هم با گوشی نوشتم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8661 من هر وقت تقلب میبرم ، استفاده نمیشع..حتی ی بارم استفاده نشداموقع امتحان ریاصی ، بعصی چیزارو مینویسم ، اون قسمت باتری با کاغذ نازک جاساز میکنمیا خودکاری ک لولش کدر باشه میگیرم، کاغذو میپیچم دور لوله خودکار دیگه بلد نیستمهروقتم بردم استفاده نشده🥲 :)
alfoba عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 3012 من هیچ وقت اونجوری تقلب نکردم فقط سال آخر که مجازی شد تقلب کردم اونم فقط مستمری ها رو تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
fakeloser مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 8661 دی ۱۴۰۰ نوبت اول امتحان انشا گوشی بردم با گوشی انشاء رو نوشتم و برا فارسی که شعر باید حفظ میکردیم ه ... نوبت دوم نگارش پارسال من همین کار کردماخه دبیر خودش امتحان انشارو فرستاده بود ک بخونین از رو همین امتحان میگیرم من حوصلم نکرده بود ، گوشی بردمچون اصلاا کار نکرده بود باهامون :)
zeusy عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6488 امسال برای امتحان هویت گوشی بردم و گرفتنم😑برای اولین بار توی زندگیم گوشی برده بودم اینقدر که استرس داشتم هیچی رو برگه نتونستم بنویسم و اخرم گرفتنم😂😑ولی خب مراقبا اذیت نکردن و گوشیم رو دادن و معلم هویتمونم اصلا برگه ها رو نگاه نکرده بود به همه بیست داده بود😂