2777
2789
عنوان

اعتماد کنم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست

خودش ک نمیخاد بره 

منظورش اینه میترسه خونه خالی دارن زن بیارن خونه و با رفیقش و ........... میترسه بهش خیانت کنه

ب نظر من مردا تو مجردی کار اشتباه زیاد کردن مث ایشون 

بعدم تا ازدواج نکنن تعهدی ندارن  مثلا به دوس دخترشون متعهد نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به ادمت داره که این چیزا خط قرمزش باشه یا نه براش مهم باشه گناه نکنه و هوس باز نباشه عاقل و فه ...

ن ب گناه و اینا ک اصلا اعتقاد نداره. قبل از منم با خیلیا بوده ولی الان چهار ساله ک باهمیم کاری نکرده.

نمیدونم والا اه

بستگی به ادمت داره که این چیزا خط قرمزش باشه یا نه براش مهم باشه گناه نکنه و هوس باز نباشه عاقل و فه ...

عزیزم 

امام صادق(ع)فرمود

اگه توی یک خونه زن و مرد نامحرم باشند

نفر سوم شیطانه

از سلام و علیک و دست دادن شروع میشه

تا انتها...........

ن ب گناه و اینا ک اصلا اعتقاد نداره. قبل از منم با خیلیا بوده ولی الان چهار ساله ک باهمیم کاری نکرده ...

شایدم نکنه اگه دوستت داشته باشه و متعهد باشه نمیکنه بعدم بگو با این رفیقش نگرده.

۴ساله با همید چرا اگ قصدش ازدواجه نمیاد جلو