2777
2789

من بیمارستان رفتم سونو دادم گفت دختره تو اتاق عمل فهمیدم پسره

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت دختر گفتن یا پسر

پسر اندام جنسیش واضحه دیگ فکر نکنم اشتباه کنن

دخترو اگر شک داری بزار ۲۰ هفته سونو بده باز

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
😂😂😂حتما همه چیزاشم دخترونه خریده بودی

من کلا چون رنگ صورتی دوست نداشتم بیشتر وسایلشو شیری و کرم و سبزگرفته بودم فقط قنداق فرنگیش صورتی بود که چون فروشنده آشنا بود من تو بیمارستان بودم همسرم برده بود تعویض کرده بود😂

بله من سال ۹۲ سه تا سونو گرافی رفتم جنسیت دختر بود اما تو اتاق عمل دکتر یهو گفت مگه قرار نبود دختر ب ...

یا خدا استرس گرفتم من همه میگن شبیه مادر پسرا شدی ولی همه سونوهام دختره ممکنه پسرشه؟؟؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
بهت دختر گفتن یا پسر پسر اندام جنسیش واضحه دیگ فکر نکنم اشتباه کنن دخترو اگر شک داری بزار ۲۰ هفته ...

۱۹ هفته ومثلا یک روز بدم یا بذارم ۲۰هفته و چند روز؟؟

یا خدا استرس گرفتم من همه میگن شبیه مادر پسرا شدی ولی همه سونوهام دختره ممکنه پسرشه؟؟؟؟؟

خیر انشالله اصلا استرس نداره دختر و پسر که فرقی نداره. بعد اینکه مرخص شدم مادربزرگ خدابیامرزم مدام میگفت من مطمئن بودم که بچه سپیده پسر چون تیپ شکمش و قیافش مثل پسرا دارها بود. بازم میگم هدیه خداست فرقی نداره دختر و پسر

بله من سال ۹۲ سه تا سونو گرافی رفتم جنسیت دختر بود اما تو اتاق عمل دکتر یهو گفت مگه قرار نبود دختر ب ...

وای استرس گرفتم منم نینیم دو بار گفتن دختره مامانم  کلی سیسمونی دخترونه خریده خودمم خریدم از روتختی و فرش گرفته تا لباس همه چی کاملا دخترونه حتی رنگ اتاقش هم دخترونه زدم  اینجور بشه سکته میزنم