2777
2789

دخترمو سه روزه که پوشک نمیکنم. قبلا از دسشویی میترسید الان کاملا اوکی شده. از پوشک هم بدش اومده نمیزاره پوشک ببندم. فققققط مشکل اینجاست که وقتی جیش میکنه میگه جیش کردم قبلش خبر نمیده. یعنی تا حالا تو دسشویی جیش نکرده. طبیعیه؟؟؟ چیکارش کنم؟؟ 

تجربتونو بگید دعاتون میکنم😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
دختر من خودش گفت دیگه پوشک نمیخام گف اذیت میشم

خب یعنی ارادی جیش میکرد؟ میگفت بریم دستشویی؟؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ سال و ۸ ماهشه هنوز موفق نشدم

پی پی رو ی مدت میرفت دسشویی اونم جدیدا نمیره 

من نمیخوام فشار بیارم روش ولی خب دیگه کم کم وقتشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چندساله اس؟

من دخترمو ۱۸ماهگی خواستم بگیرم دوروز نبستم دیدم عقلش نمیرسه از پی پیش می‌ترسید خودش نگه داشت یبوست شدید شد چون زمینه یبوست داره

موندم دوسال و نیمگی گرفتم باورم نمیشد که انقدر راحت جدا شد اصلا کثافت کاری و اذیت نداشت

بزار فقط عقلش برسه بعد عجله نکن

چندساله من دخترمو ۱۸ماهگی خواستم بگیرم دوروز نبستم دیدمعقلش نمیرسه از پی پیش می‌ترسید خودش نگه داشت ...

دختر منم دو سال و نیم هست. خب بگو عزیزم چطوری؟ خودش خبر میداد؟

دخترم دوسالو یک ماهشه یک ماهه از پوشک گرفتمش

اولین روزهمکاری نکرد جیش میکرد تو شلوارش دومین روز هرنیم ساعت میبردم تودسشویی جیش میکرد

سومین روز خودش اومد بهم خبر داد 

شما هر نیم ساعت باید ببریش دسشویی نباید تو شلوار بریزه چندسالشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دختر منم دو سال و نیم هست. خب بگو عزیزم چطوری؟ خودش خبر میداد؟

یکی دوبار مثل دختر شما جیش کرد بعدش گفت، یه بار که ریخت شلوارش شوهرم بهش گفت دخترم کار بدیه جیش کنی توی شلوارت ببین ما میریم دستشویی جیش میکنیم توام هروقت داشتی برو دستشویی نزار شلوارت کثیف شه در کمال ناباوری دیگه رفت دستشویی😇

دخترم دوسالو یک ماهشه یک ماهه از پوشک گرفتمش اولین روزهمکاری نکرد جیش میکرد تو شلوارش دومین روز هرن ...

والا میبرم دستشویی اونجا جیش نمیکنه فقط بازی میکنه بعد میاد بیرون چند دقیقه بعد جیش میکنه

فکر کنم باید ماشین و ماژیک و رنگ هایی که واسه بازی و نقاشی بردم بیارم بیرون

دخترم دو سال نیم هست

استاتر تجربم اینه وقتی جیش میکنه چهرت ناراحت باشه ینی بفهمه ک ناراحت شدی ازدستش ولی سرش داد نزن اصلا از بچه های همسنو سالش براش مثال بزن فلانی میره خودش دسشویی جیش میکنه توام خانوم شدی بزرگ شدی 

منو شوهرم دوسه بار اینجوری گفتیم بهش بهش بگو تودیگه نی نی نیستی

هروقت جیش کرد شلوارش بگو این جیشت یا پی پیت نرفت خونشون(چاه دسشویی)

حایزه هم بعش بده شکلات اینا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یکی دوبار مثل دختر شما جیش کرد بعدش گفت، یه بار که ریخت شلوارش شوهرم بهش گفت دخترم کار بدیه جیش کنی ...

ای جان خدا حفظش کنه

اینا رو خیلی بهش گفتم ولی وروجک کار خودشو میکنه

خدایی یادگیریش خیلی خوبه ننیدونم چرا واسه جیش چش سفید بازی درمیاره😅

استاتر تجربم اینه وقتی جیش میکنه چهرت ناراحت باشه ینی بفهمه ک ناراحت شدی ازدستش ولی سرش داد نزن اصلا ...

چشم عزیزمـ ممنون

والا میبرم دستشویی اونجا جیش نمیکنه فقط بازی میکنه بعد میاد بیرون چند دقیقه بعد جیش میکنه فکر کنم ب ...

ناامید نشو ببرش توخونه ام مدام یاد اوری کن دخترم جیش داشتی میری دسشوییا شلوار نریزی دوسه روز دیگه همکاری میکنه اب بزن ب تناسلیش تحریک شه جیش کنه