2777
2789
عنوان

خاک باش ، مخلص باش

203 بازدید | 9 پست

مهم نیست نمازت چقدر طول میکشه یا چقدر عبادت میکنی.

همون نمازهای یومیه هم که میخونی با اخلاص بخون.

در مقابل خداوند خاک باش.

به مومن بودنت نناز.

شیطان از ما عابد تر بود هزاران سال عبادت کرد سجده هاش از هممون طولانی تر بود اما چون اخلاص نداشت پس نجاتش نداد.

خاکباش#  

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
قشنگ بود ولی اعتقادی ندارم 

به چی؟

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد میکنم به عنوان یک کتاب و برای مطالعه  یک عدد نهج البلاغه تهیه کرده و یه مدت بخونید&nbs ...

کتاب خون نیستم ولی باشه حتما 

پیوسته در تاریخ زمانی فرا می‌رسد که انسان شجاعت بیان احساساتش را دارد.