2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین از اونجایی که فعلا دلار داره جای خودشو به ارز دیجیتال میده بهتره فعلا نخری

وای گیج شدم دیگ  پولم یکم تازه دستم اومده نشد بزارم فعلاتاهفته دیگ ببینم چی بشه میگن احتمالا شاید پایینتربیادبابا همون دووپونصدم راضیم فقط یکم بیاد آیین 

رنگ ولایتhaircolorist
بخر تو این مملکت هر چی بخری برد کردی بعدم اگه یه تلقی اومد پایین عوض یه سال دیه یه عالمه گرون میشه ش ...

واقعاخداکنه پارسال انگشترخزیدم گرمی یک و سیصد الان سود کردم یکدفعه زورم میادگرمی دوونیم خخخ ولی میخرم آخه یکم خودم کارکردم میگم هدرنره

رنگ ولایتhaircolorist
بخر تو این مملکت هر چی بخری برد کردی بعدم اگه یه تلقی اومد پایین عوض یه سال دیه یه عالمه گرون میشه ش ...

ازاینوار انگشترم چندروز پیش زیرپاپرس شد یکم بازش کردم بهترشدن نمیدونم قشنگ درست کنم یان  یکم هم پشتش ترک خورد جوش میدن؟؟؟؟

رنگ ولایتhaircolorist
ازاینوار انگشترم چندروز پیش زیرپاپرس شد یکم بازش کردم بهترشدن نمیدونم قشنگ درست کنم یان  یکم هم ...

ببر طلا فروشی درست میکنه خاهشن خودت اهنگر نشی دست بهش بزنیا ببر طلا فروشی 

وای گیج شدم دیگ  پولم یکم تازه دستم اومده نشد بزارم فعلاتاهفته دیگ ببینم چی بشه میگن احتم ...

تتو  چگار داری بیاد پایین یا ن شایدم نیاد که احتمال زیاد نمیاد گردنترم میشه

طلا کلا سودش تو بلند مدته مثلا من سکه کامل گرفتن ۳۰  یهو رفت تا ۲۳ بعد کلا برگشت الان نزدیک ۳۲ کلا باید بلند مدت روش حساب کنی

تتو  چگار داری بیاد پایین یا ن شایدم نیاد که احتمال زیاد نمیاد گردنترم میشه طلا کلا سودش تو بل ...

آرهمشد میرم میخرم آخه گفتن دولت گفته ازتورم جلوگیری میکنیم 🤣 منم باورم شد به گفتم نباباالان پارسال طلا گرمی یکونیم امسال دوونیم کی فکرشو میکرد تاگرونترم نشده بخرم توکل ب خدا فقط انگشترم له شده اعصابم خورده یکم درست شد تا بدم صافترکنن همش میگم نشکنه یوقت پشتش ترک ریزخورده یعنی اونم جوش میدن همش درگیره فکرم آخه خریدم سودکردم😁

رنگ ولایتhaircolorist