2777
2789
عنوان

مهمونی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 25 پست
درسامو خونده بودم و بعد رفتم  من برای فردا میگم  میگم بریم که زود بخوابیم که بتونم صبح ب ...

من رفتار ایشون رو هم تایید نمیکنم به هیچ وجه،ولی شما باید سنجیده تر رفتار کنین،یا مهمونی نرین اگه هم رفتین صبور باشین 

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

من رفتار ایشون رو هم تایید نمیکنم به هیچ وجه،ولی شما باید سنجیده تر رفتار کنین،یا مهمونی نرین اگه هم ...

خب نرم ناراحت میشن میگن سردی از عمد نمیای

بخدا دلم گرفته کل مهمونی میگفتم میخندیدم کمک میکردم ظرف میشستم میوه میزاشتم هوای خودشو داشتم با اینکه خونه ی عموی اون بود اما من بیشتر فعال بودم 

بعد اومده بهم میگه توی مهمونی مثل برج زهرماری قدم نحستو میزاری توی مهمونی هامون....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خداییش نگاه کنید ساعت چنده من چطور فردا صبح بیدار بشم درس بخونم؟ درسمم نخونم انقدر طعنه میزنه ...

خیلی ادمای عجیبی هستین جفتتون،انگار سر جنگ دارین با هم و برا رو‌کم کنی درس میخونین و اگه طرف درسشو نخونه ضایع میشه و انگشت نما،

تجدید نظر کنین تو‌رفتارتون ،شما شریک زندگی و رفیق همدگه این نه رقیب

خب نرم ناراحت میشن میگن سردی از عمد نمیای بخدا دلم گرفته کل مهمونی میگفتم میخندیدم کمک میکردم ظرف م ...

یه جای کار میلنگه،یه چیزی سر جاش نیست،

اونو درستش کنین تا نابود نکردین همو

خیلی ادمای عجیبی هستین جفتتون،انگار سر جنگ دارین با هم و برا رو‌کم کنی درس میخونین و اگه طرف درسشو ن ...

نه بابا اینجور نیست 

من چون غرورم پیش خانواده ام شکست که پیششون گفت دختر شما عرضه درس خوندنم نداره 

دارم میخونم که به هدفم برسم

وگرنه در زمینه های دیگه اوکی هستیم خداروشکر

یه جای کار میلنگه،یه چیزی سر جاش نیست، اونو درستش کنین تا نابود نکردین همو

چی بگم والا....

حس میکنم بهم بدبینه فکر میکنه از بدجنسیمه که اگه حرفی میزنم 

درصورتی که ساده لوح ترین دختر جهانم....

نه بابا اینجور نیست  من چون غرورم پیش خانواده ام شکست که پیششون گفت دختر شما عرضه درس خوندنم ن ...

خب چرا همچین حرفی زده؟چرا باید غرور همسرشو پیش خانواده ش بشکنه و بی عرضه خطابش کنه؟

چرا شخصیتش رو با همین یه جمله خورد کرده؟

چه منظوری داشته؟خواسته خودشو بالاتر نشون بده یا فقط قصدش تحقیر کردن بوده ؟

یا شایدم دوس داشته همسرش مدرک علمی بالایی داشته باشه با این حرفش (هر چند اشتباه و ناخواسته) تحریکش کرده تلاش کنه 

خب چرا همچین حرفی زده؟چرا باید غرور همسرشو پیش خانواده ش بشکنه و بی عرضه خطابش کنه؟ چرا شخصیتش رو ب ...

بهانه ای بود برای اینکه عروسی نکنیم فعلا+دلیل دوم خودتون دوست داره باسواد و شاغل باشم

خودشون پزشک هستن

بهانه ای بود برای اینکه عروسی نکنیم فعلا+دلیل دوم خودتون دوست داره باسواد و شاغل باشم خودشون پزشک ه ...

خب شما چاره ای جز تلاش ندارین،درستون رو بخونید ولی نه موقع مهمونی رفتن و خوش گذرونی،تو اینجور مواقع بیخیال بشین و کوتاه بیاین،مشخصه شما هم یه کم لجبازین