2777
2789
صبح بیدار بشم بفهمم حامله هستم غصه هام با خبر حاملگیم بره الهی آمین برای خدا کاری نداره

عزیزم اگر مشکل خاصی داری برای بارداری و مدت هاست باردار نشدی ، پیش دکتر حمید صاحب کشاف برو ، مطبش شهرک غرب تهران هست. کارش عالیه و حتما نتیجه میگیری. 

عزیزم اگر مشکل خاصی داری برای بارداری و مدت هاست باردار نشدی ، پیش دکتر حمید صاحب کشاف برو ، مطبش شه ...

من تخمک هام بی کیفیت 5بار آی وی اف کردم تخمک هام جنین خوب نمیشن تمام داروهای تقویتی گرون قیمت رو خوردم و تزریق کردم بیفایده بوده الان تخمک اهدایی میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش تلاش کن  و کنارش دعا کن و از خدا بخوا  نه ک فقط بگی کاش بشه ... قشنگ سجاده ات رو پ ...

اره عزیزم ، منم کنارشوهرم تلاش می‌کنم، همیشه سر نماز از صمیم قلب میخوام پیش خانوادم و مردم سربلند بشه . قصه ی زندگی من یه کمی با بقیه مردم متفاوته ، نمیتونم توضیح زیادی بدم ، فقط لطفا منم دعا کنید. ممنون 

پدربزرگم خوب شده باشه🥺🥺

حضرت  فرمود: به تو دعایى مى‏ آموزم که جبرئیل وقتى حسن و حسین بیمار بودند به پیامبر صلّى اللّه علیه و آله آموخت و آن دعا این است:

اِلهى کُلَّما اَنْعَمْتَ عَلَىَّ نِعْمَةً قَلَّ لَکَ عِنْدَها شُکْرى وَ کُلَّمَا ابْتَلَیْتَنى بِبَلِیَّةٍ قَلَّ لَکَ عِنْدَها صَبْرى

اى معبود من، هر زمان به من نعمت دادى سپاسگزارى‌ام براى تو در کنار آن نعمت اندک بود و هر زمان مبتلاى به بلایم کردی، صبرم براى تو نزد آن اندک بود.

فیا مَنْ قَلَّ شُکْرى عِنْدَ نِعَمِهِ فَلَمْ یَحْرِمْنى وَ یا مَنْ قَلَّ صَبْرى عِنْدَ بَلاَّئِهِ فَلَمْ یَخْذُلنى

اى که شکرم کنار نعمت‌هایش کم بود، اما از نعمت محرومم نکرد، و اى که صبرم نزد بلایش اندک بود، اما مرا وا نگذاشت،

وَ یا مَنْ رَانى عَلَى الْمَعاصى فَلَمْ یَفْضَحْنى وَ یا مَنْ رَانى عَلَى الْخَطایا فَلَمْ یُعاقِبْنى عَلَیْها

و اى که مرا بر گناهان دید، اما رسوایم نکرد و اى که مرا بر خطاها دید، اما بر آنها عذابم نکرد.

صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَاغْفِرْ لى ذَنْبى وَ اشْفِنى مِنْ مَرَضى اِنَّکَ عَلى کُلِّ شَیْئٍ قَدیرٌ

بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و گناهم را بیامرز، و از بیمارى‌‏ام شفا بده، به درستى که تو بر هرچیز توانایى. 

خوندمش بقیه هم بخونن

اره عزیزم ، منم کنارشوهرم تلاش می‌کنم، همیشه سر نماز از صمیم قلب میخوام پیش خانوادم و مردم سربلند بش ...

۱۰ تا صلوات برات فرستادم 

هر چی خدا بخواد

اجاره نشین هستین؟

طبقه پایین خونه‌ی پدرشوهرم‌زندگی میکنیم

مادرشوهرم همیییییشه منت میذاره میگه خونه بهتون دادم

+هزاران طعنه و اذیت

دعا کن بتونم خونه بخرم جداشم یک شب بدون منت سرمو روی بالش بذارم

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️