2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چا اونجاست؟ چندسالشه؟

رفتیم سر بزنیم بهشون لج کرد نیومد باهامون شوهرمم گفت باز آخر شب میرم دنبالش 

آخر شب گفتم برو بیارش گفت حوصله ندارم و جاش خوبه الکی نگرانی فردا میرم دنبالش 

پنج سالشه

ماجرا مفصله... تاپیکای قبلیم گفتم.. خرج خونواده شوهرم با ماست

انشالله خدا هزار برابرشو بهتون بده عزیزم. درکت میکنم سخته😪

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بخدا داشتم سکته میکردم انگار صداشون توخونمون بود خدا ازشون نگذره

یکم اب طلا بخور عزیزم.

معلومه ادم وحشت میکنه😰

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
انشالله خدا هزار برابرشو بهتون بده عزیزم. درکت میکنم سخته😪

ان شاالله.. بخدا خیلی وقتا خودم به شوهرم یادآوری میکنم ببین چیزی کم و کسر نداشته باشن.. ولی دارن سو استفاده میکنن... به شدت اسراف میکنن و پر خورد و خوراک هستن.. اصلا گوشت کیلویی رو قبول ندارن.. هرچند ماه شوهرم یه بره یا گوسفند میکشه براشون.. یکی از چیزایی که بعد ازدواج ما به منوی درخواستیشون اضافه شده گوشت بوقلمونه😒 والا من تو خونه پدرم یه بار هم نخوردم.. آدمی که داره بهترین هارو بخوره ،ولی وقتی خرجت رو یکی دیگه داره میده باید مراعات کنی.. من دو ساله خونه خودمم هنوز نتونستم یه تشک خوشخواب بگیرم و رو تختم بخوابم. خرج و مخارج اونا اجازه پس انداز نمیده بهمون..

ان شاالله.. بخدا خیلی وقتا خودم به شوهرم یادآوری میکنم ببین چیزی کم و کسر نداشته باشن.. ولی دارن سو ...

اشتباه میکنی اول باید زندگیت رو تامین کنه و رفاهت کامل باشه بعد اونا.

خودت دیگه زیادی رو دادی بدتر از من.

ماهم گوسفند میکشیم نصفشو میدیم اونا. کرایه خونه میده شوهرم.ولی اخر سر بابای من میشه فلان کاره.

خیلی بده که وظیفت بدونن و حرمت نداشته باشی.😖

اشتباه میکنی اول باید زندگیت رو تامین کنه و رفاهت کامل باشه بعد اونا. خودت دیگه زیادی رو دادی بدتر ...

دقیقا.. بابای خودش تن لش و بیعار میگرده و پسراش خرجشو میدن. بعد بابای من که با تموم فقر و نداریش بالاخره کار میکنه و خرج خونوادمو میده و جلو احدی هم دستش دراز نیست، همینا میگن بابات بخیه به آبدوغ میزنه😏

دقیقا.. بابای خودش تن لش و بیعار میگرده و پسراش خرجشو میدن. بعد بابای من که با تموم فقر و نداریش بال ...

خیلی اشغالن.

بگو بهتر از دست درازی تو زندگی بچشونه.

من تصمیم گرفتم جواب بدم و هیچی به دلم نمونه. دیگه بریدم و نمیتونم تحمل کنم.🙂

دعا کن موفق بشم

حرف مادرشوهرم رو میخوام به بابام بزنم. برام مهم نیست چه اتفاقی میفته.

خیلی اشغالن. بگو بهتر از دست درازی تو زندگی بچشونه. من تصمیم گرفتم جواب بدم و هیچی به دلم نمونه. د ...

منم جواب میدم.. خداروشکر کم نمیارم.. ولی خب ذات خراب عوض نمیشه..آخه این همه چیز خوشمزه ما براشون میخریم نمیدونم چه علاقه ای به گه خوردن دارن😄

منم جواب میدم.. خداروشکر کم نمیارم.. ولی خب ذات خراب عوض نمیشه..آخه این همه چیز خوشمزه ما براشون میخ ...

خوب کاری میکنی عزیزم.

بعدش بیخیال باش.

شاید این براشون خوشمزه تر باشه و به طبعشون سازگار باشه.🤣