2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سم پودری باید خیلی مراقب باشی

ممکنه گرد و خاک بشه بره تو حلق همه حتی خدای ناکرده بچه ها

معمولا تا دو سال این سم خاصیت مسمومی خودش حفظ می کنه

این که چجور میخوای ازش استفاده کنی بستگی به خودت داره، اما وقتی سم رو جمع می کنی دیگه چندان اثری روی زمین نداره

اين پودرها ميدوني عملكردشون چه جوريه ؟ سوسك ها از اون پودر خيلي خوششون مياد . ميخورن و بعدش تشنه شون ميشه . وقتي ميرن آب بخورن اون پودر تو شكمشون با اب مخلوط ميشه و مثل جوش شيرين پوف ميكنه و اندام داخلي شون ميتركه و ميميرن . پس هر جا كه از اين پودر ميريزه نزديكش يه مقدار آب هم بريز . صبح بيا لشگر تركيده ي سوسك ها رو جمع كن . 

من جاهایی ک تو دسترس نیس و دیگه جمع نکردم ک هیچوقت سوسک نبینم  ولی ده روز طول کشید تا همشون ن ...

اوه ده روز.. چون بچه دوساله دارم بخاطر همین پرسیدم.. یعنی اگر دیگه ندیدمشون اون موقه میتونم.جمع کنم

وقتی از سم استفاده می کنی ممکنه سوسک و حشرات بزرگ رو تا دوهفته نابود کنه

اما بعدش باید مراقب باشی اون هایی که تخم گزاشتن تا یکی دو ماه هنوز بچه هاشون می تونن از تخم در بیان

سم پودری باید خیلی مراقب باشی ممکنه گرد و خاک بشه بره تو حلق همه حتی خدای ناکرده بچه ها معمولا تا ...

بچه دوساله دارم. کلا تا وقتی ریختم اون گوشه ها باید چهار چشمی بپام که که اتفاقی نیوفنه.. یعنی چجوری گرد و خاک بشه.. یخورده ترسیدم.. 

بچه دوساله دارم. کلا تا وقتی ریختم اون گوشه ها باید چهار چشمی بپام که که اتفاقی نیوفنه.. یعنی ...

خب پودر براحتی می تونه تبدیل به گرد و خاک بشه کافیه یه نسیم روش بوزه حتی باد کولر یا پنکه یا نسیم از پنجره

آهاااا.. خب الان پوور ریختم. الانم اب بریزم دیگه درسته?

رو خود پودر نبايد آب بريزي . به مقدار با فاصله بايد آب بريزي كه به راحتي بتونن آب پيدا كنن . ميتوني يه دستمال كاغذي رو چند بار تا بزني و خيس كني و بزاري 10 سانت اون طرف تر .