2777
2789
عنوان

کنکور ارشد

178 بازدید | 19 پست

کیا ارشد کنکور میدن امسال   شروع کردین ؟ روزی چندساعت وقت میذارید؟ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارشد ۴۰۲ اسفند برگزار شد

نه بابا اردیبهشت ثبت نامه تازه   کجا برگزار شد 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من دی ماه امسال، لیسانس مو میگیرم.  کی برای کنکور ارشد وزارت بهداشت ثبت نام کنم؟ کی باید کنکور ...

ترم آخر که باشی میتونی ثبت نام کنی برای ارشد 

من دی ماه امسال، لیسانس مو میگیرم.  کی برای کنکور ارشد وزارت بهداشت ثبت نام کنم؟ کی باید کنکور ...

گفتن احتمالا اردیبهشت ثبت نام شروع بشه بازم سایت سنجش چک کن مرتب 

هرسال ارشد اواخر اردیبهشت برگزار می‌شد امسال ۱۲ و ۱۳ اسفند برگزار شد نتایج اولیه هم خرداد میاد

من که پارسال ثبت نام نکردم نمیدونم امسالم گفتن اردیبهشته احتمالا    اما نمیدونم آزمونش کی برگزار میشه