2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن میشه بیاید؟

417 بازدید | 23 پست

یه سوال می‌خوام بپرسم لطفا اگه تجربه دارید یا دیدین کسیو بگید 

کسی بوده شوهرش خیانت کرده باشه بعد تا پای طلاق بری قول داده باشه تکرار نشه باز تکرار کنه؟

رفتارش هم باهات همیشه مهربونه باشه ووقت بگذرونه 

ولی حس زنونت اینو بگه؟؟

اگه بار دوم پیش اومد جدا شدین یا باز بخشیدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ حست درسته جدا  شو 

تو بهش مهلت دادی خودش بی لیاقت بود! 

هستن مردایی که هم خیانت کردن! هم طلبکارن! هم اخلاقشون صفره! اما دیگه تکرار نکردن... اما روح زن رو کشتن! 

goftino.com/c/XjFngg خواهرم منتظرتم  🌱🌱🌱🌱🌱🌱https://abzarek.ir/service-p/msg/1260394 آفلاین https://abzarek.ir/service-p/msg/1260395

یه بار فرصت رو باید داد

سعی کن شکاک نباشی همش چک نکن ولی در عین بی خیالی ظاهری حواست باشه بهش

بهش محبت و توجه کن 

مردا کمبود توجه و محبت که داسته باسن میرن سمت یکی دیگه 

برا اکثر خانما پیش اومده 

برا من در حد مجازی بود 

یبار دیگم تکرار کرد

ولی الان دیگ تفتیش نمیکنم ب جهنم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

من چندین بار خیانت دیدم هر دفعه قول داد اینکار و نکنه ولی دوباره  خیانت کرد چندین بار تا پای طلاق رفتم اما چون کسی و نداشتم  و بخاطر بچه هام  مجبور شدم باهاش بمونم ولی الان میگم کاش میمردم همون دفعه اول  ولش میکردم الان با دو تا بچه نمیتونم  ☹

Aşk mükemmel olmak zorunda değil, sadece gerçek olmalı❤
من اگه برام ثابت بشه آتیشش میزنم طلاق ک سهله

اینو میگی ولی دور از جون اگه خیانت ببینی این خودتی که آتیش میگیری 

روح و روان زن خاکستر میشه

در عین حال هیچ کاری نمیتونی باهاش بکنی نهایتا ۴ تا جیغ و دعوا و گریه