2777
2789

بچه ها نه دنبال پربازدیدم نه حوصله دارم واس اینکارا فقط صرفا دردودل میخام بکنم 

هشت ساله ازدواج کردم از روز اول دست بزن داشت سوختمو ساختم باهاش موندم حالا دوتا بچه دارم درست نشده که نشده منه خر دیشب رفتم براش خرید کردم گیر داده چرا خرید کردی حالا چیزی که خریدم فقط 100تومن قیمتشه میگ چرا گرفتی خسیس نیست ها فقط بخاد گیر بده یچیزی میده 

بدله شکاکه دست بزنم کم شده ولی داره امشب با لگد کوبید تو معدم یدونم زد تو صورتم زنگ زدم خونوادم 

همشون اومدن داداشم کلید خونه رو ازش گرفت خودشم پرت کرد بیرون منم ورداشت اورد خونه بابام گفت حق نداری برگردی نشستی کتک بخوری که چی 

مامانمم یبار میگ برگرد یبار میگ نه کلا تموم کن 

پسرمم کلی گریه کرد من بابامو دوسدارم من خونواده کامل میخام واقعا نمیدونم چیکار کنم دوتا بچه دارم 7و4ساله پیشمن 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

اخ موندم خداااا چجور وای میسه تماشا میکنه؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ موندم خداااا چجور وای میسه تماشا میکنه؟

دقیقاااا خدا کجاست قلبم داره پاره پاره میشه

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
آخ بمیرم خودتم مهمی بخاطر بچها فقط نری ک آسیب ببینی🥲

میترسم ازش خیلی میترسم همش تهدیم میکنه بازم دلم نمیاد جدا بشم

ایول به داداشت    

واقعا خداروشکر که اومد واقعا ممنونم ازش

بخاطر بچه هات بشین زندگیتو بکن زن

ببین الان یسریا میان میگن چطور و فلان ولی ببین تا بچه نداری طلاق از همچین مردی صد در صد پیشنهادم بود اما الان بخاطر بچه هات راحت نمیتونی به جدایی فکر کنی مگر اینکه کار بجای باریک بکشه

که البته شما نباید بزاری یعنی باید بشناسی دیگه اخلاق شوهرتو و باهاش کنار بیای

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
این اسمش باخت نیست دوسر برد عزیز

نمیدونم چرا ته دلم میخام برگردم

داداشت خوب کاری کرد 

اینجور مرد ها رو فقط زور و بازو آدم می‌کنه 

چند روز دندون رو جیگر بزار ، اجازه بده خانواده ات درستش کنن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)