2777
2789
عنوان

سه میلیون خوبه برااین کلاه گیس

545 بازدید | 16 پست

خانوما من قبل ازدواج یه کلاه گیس خریدم فقط وفقط یک‌بار استفاده کردم قابلیت سشوار واتو داره ولی بعد ازدواج شوهرم نذاشت استفاده  کنم الان میخوام بفروشم بنظرخودم سه میلیون خوبه چون تواینستا میزارن 7.8.9.تا45هم دیدم بنظرشما چقدبفروشم وکجا بزارم زود فروش میره پولشو به شدت لازم دارم این عکسی که میزارم خود کلاه گیسم نیست ولی مثل اینه ازسمت چپ دومی

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بود ۱۸ میلیون خریده بود 😐

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
حالا از کجا میدونی کلاه گیس شما جز اون هفت هشت میلیونی هاست ؟؟؟ یه کاربر بود که کلاه گیس خرید ۱۸ می ...

مال من موی طبیعی نیست ولی میدونم جزو اوناست چون 4سال پیش 2تومن خریدم

خب اون موقع سالم بود، الان فکر نکنم ازتون ۳میلیون بخرن ... مخصوصا اگه سشوار کشیدی یا اتوش کردی ...

کلا یبار استفاده کردم نه سشوارکشیدو نه اتو

سلام گلم من میخوام کلاه گیس بگیرم تو سرچ زدم ببینم تبادل نظرا چجوریه، هنوز نفروختیش؟ تخفیف داره؟ فره یا لخت یا حالت دار؟ رنگش چی؟

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
سلام گلم من میخوام کلاه گیس بگیرم تو سرچ زدم ببینم تبادل نظرا چجوریه، هنوز نفروختیش؟ تخفیف داره؟ فره ...

سلام عزیزم نه نفروختم گلم چقد میتونی خودت لخت تقریبا حالت دار رنگش هم قهوه ای هست خیلی به رنگ‌مو نزدیکه الان ارومیه ام‌ اگه بخوای وقتی برگشتم عکسشو برات میگیرم

سلام عزیزم نه نفروختم گلم چقد میتونی خودت لخت تقریبا حالت دار رنگش هم قهوه ای هست خیلی به رنگ‌مو نزد ...

بله حتما عکسشو بهم بدین که ببینم خریدارم

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم