2777
2789

از این وانتی ها کنار خیابون 

طالبی یا نمیدونم‌گرمک چی بود  کیلو ۱۰تومن 

تابلوش رو دیدم  به شوهرم‌گفتم وایسا تا بخرم

رفتم گفتم ۳_۴ تا دونه میخام 

یه دفعه دیدم ۳ تاهم اضافش کرد سرخود 

گفتم‌۳ تا میخام چ خبره اینقدر

گفت اشانتیون

کشید گفت ۷۰ 

من جا خوردم 

چون طالبی های کوچیکی بودن پیش خودم حساب کرده بودم ۳ تا دونش نهااااایت بشه ۲۰ تومن 

اوناهم ک اشانتیون بود مثلا!! پس بازم نباید بشه ۷۰

چنددفعه رو ترازو دقیق شدم و گفتم دوباره بکش  عجیب بود برام 

رفتم تو یه مغازه میوه فروشی نزدیک همون وانته بود. وزن کردم تازه با همون اشانتیون های روش  وزن واقعیش ۳.۷۰۰ 

اقا چشمتون روز بد نبینه رفتم خشتکش رو کشیدم روسرش   آبرو حیثیتش رو بردم 

از پلاکش و خودش عکس و فیلم‌گرفتم 

قبل اینکه من خرید کنم ازش ۲ تاجوان کارگری ازش دوتا پلاستیک خریدن بهشون گفت ۱۷کیلو بهت دادم‌۱۲۰ برو حال کن وقتی قیافه اونااومد جلوچشمم  مظلومیتشون 

اینکه چنور از ساده لوحیشون سواستفاده کرده نتونستم تحمل کنم  

دعوا و داد و بیداد راه انداختم اونم از ترس سریع پول ما رو داد ک زودتر بریم شر رو کم کنیم  بقیه مشتری هاش نپرن 

نزدیک بود خودشو قهوه ای کنه پر استرس شده بود گوشیم رو از دستم‌کشید عنتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت هیچ کاری نکرد؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

حتما پسر آرومی بوده چون اگه من بودم گوشیتو میشکستم

کم فروشی کرده

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸