2777
2789
عنوان

وای سمممم😂😂😂😂

247 بازدید | 17 پست

یه پست خیلی قدیمی داشتم میخوندم تو اینستا کامنتاشو

درمورد استیون هاوکینگ بود که بنظر من اسطورست و واقعا تلاش هاش و کشفیاتش قابل پرستشن من بشخصه خیلی براش احترام قائلم

ینفر نوشته بود ایشون خدارو قبول نداشته چون حاجت روا نشده و حال جسمانیش خوب نبوده😐😂یعنی استخونای بنده خدا تو گور لرزید😐😂

تاپیک جنبه فان داره حمله نکنید تروخودا😐😑

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمله 

😂😂خوب راست میگم دیگه جنبه ندارن یسریا فقط میخوان حرف حرف خودشون باشه

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
خخخخ پروفت عشقه

اون زمان ایشون کراشم بود😂🙂

من هرسری سریالم عوض میشه کراشم عوض میشه

دقیقا

الان کراشم حامیمه🙂و گروه مدرن تاکینگ و اکین فامیلیشو نمیدونم البته سریال اوچ کروش ایمش افه بدد

😂😂😂😂😂 بعد جالبیش ایجاست با یکی ازدواج میکنیم که...

نههههههه کلمات انرژی دارن اینجوری نگو🙂😂

برای این خدا ناباور شد دیگه تا جایی ک یادمه سرگذشتتشو خوندم دلیل اصلی آتئست شدنش بیماریش بود

نه گلم نظریه های زیادی داده دلیلش بیماریش نبوده

به هرحال هر فیلسوف یا دانشمندی ک به درجه بالایی از علم میرسه کاملا عوض میشه باوراش

مثل همون شاعر ک میگه انا الحق

و .......