شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آلفا هستم👊 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد هرچیزی به وقتش قشنگه
من هرکاریییییی بخوام میتونم کنم...ولی تنبل و بی حوصلم☹☹
همیشههمه چی برعکسه.....توکه میتونی انجام نمیدی من که انجام میدم امانمیتونم
آلفا هستم👊 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد هرچیزی به وقتش قشنگه
احساس میکنه من بچشم میگه من غیرتیم ولی خب یه مریض روانی بیش نیست ۶ ساله دارم تو بدبختی با این دست و پا میزنم الان هنوز ۱۷ سالمه
برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
احساس میکنه من بچشم میگه من غیرتیم ولی خب یه مریض روانی بیش نیست ۶ ساله دارم تو بدبختی با این دست و ...
چراخودتونجات نمیدی؟؟بروپیش خانواده ت
برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
ای بابا......ایکاش میتونستی خودتونجات بدی،برای این آدم بچه نیاچون لیاقت نداره
ای بابا......ایکاش میتونستی خودتونجات بدی،برای این آدم بچه نیاچون لیاقت نداره
دقیقا