2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بنظرتون چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب من خودم میدونم اشتباه کردم  بخدا اونم میدونه داخل لیوانا آب بوده  ولی خب میخواد ب ...

زیاد لی لی به لالاش نذار

عادت میکنه سرهمه چی اینطوری ادا دربیاره

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
بخدا میدونه داخل اون لیوانا عرق نبوده  فقط میخواد بهونه بیاره که من زیاد با دوشتام در ارتباط ن ...

حق نداره شما رو منع کنه از کنار دوستات بودن

شما هم حق داری گاهی وقتا با دوستات مهمونی دخترونه بگیرید و وقت بگذرونی 

بها نده زیادی که سوارت نشه...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
حق نداره شما رو منع کنه از کنار دوستات بودن شما هم حق داری گاهی وقتا با دوستات مهمونی دخترونه بگیری ...

پیش به سوی بی محلی💪

(پرو هی من هیچی نمیگم اینم دیگه هی بهونه میگیره)

خب مگه تو اوقات فراغتت باید اجازه بگیری که چیکار کنی؟

باید تصمیماتت واست مهم باشه حالا  مثلانم رفتی بیرون عرق خوردی تصمیم خودت بوده بچه که نیستی واست تصمیم بگیرن  همین که  میشینی توضیح میدی واس کاری که انجام دادی باعث شده بیاد   به خودش حق بده   باور نکنه  اعتماد نکنه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اره دقیقا  بخدا میدونه داخل اون لیوانا آب بوده فقط میخواد بهونه بیاره که من زیاد با دوستام ارت ...

اخلاق همسر منم اينجوريه من خوب ميشناسمش بهونه هاي الكي ميگيره فقطم قصدش دور كردنه منه 

خب مگه تو اوقات فراغتت باید اجازه بگیری که چیکار کنی؟ باید تصمیماتت واست مهم باشه حالا  مثلانم ...

اره بقیه هم همینو گفتم 

حالا قراره دیگه بش پیام ندم تا خودش بیاد

اره هم عذر خواهی کردم هم توضیح دادم

پس کافیه به نظرم زیاد نچسب حتما بهش بگو نمی‌دونستی این مسیله باعث این سو تفاهم میشه و حالا که فهمیدی حساس هست بیشتر به این مسائل توجه میکنی الان دیگه یکم فرصت میخواد تا فکر کنه و به نتیجه برسه ارتباطت باهاش عادی باشه و دیگه بحثش رو نکن مگر اینکه خودش بخواد راجع بهش حرف بزنه حتی اگر چند روز طول کشید برات مهم نباشه فقط نزار به قهر تبدیل شه و زنگ بزن یا پیامتو بده ولی نه زیاد کم کم درست میشه 

پیش به سوی بی محلی💪 (پرو هی من هیچی نمیگم اینم دیگه هی بهونه میگیره)

فقط خوش باش و همیشه به فکر خودت و آرامشت باش🌹🌹

موفق و خوشبخت باشی قشنگم...❤️🙏🏻🙏🏻❤️

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
پس کافیه به نظرم زیاد نچسب حتما بهش بگو نمی‌دونستی این مسیله باعث این سو تفاهم میشه و حالا که فهمیدی ...

بنظرت بش پیام بدم یا صبر کنم تا خودش بیاد🙁بچه ها میگن تا زنگ نزده تو سمتش نرو