2777
2789

بچه ها دیروز تولد یکی از دوستام بود منم رفتم تولدش (دعوت شده بودم) 

بعد یکی از دوستام اُسکل بازی دراورد گفت بیاین تو لیوانا آب بریزیم لیوانارو بزنیم بهم عکس بگیریم ازشون مثلا ع+رقه (بخدا نه من نه دوستام اونجوری آدمایی نیستیم فقط همینجوری مشخره بازی واسه خنده ) 

بعد عکسو تو اینستا استوری کرد پیج منو بقیه دوستامم تگ کرده بود رو استوری منم استوریشو استوری کردم 

بعد نامزدم دیده میگه تا با دوستات رفتی بیرون ع؛رق خوردی 

کلی دعوا کردیم الانم قهریم بنظرتون تقصیر منه؟

بخدا براش توضیح دادم چند بار 

بنظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب عزیزم مردا حساسن بعد اینجور‌چیزا رو سعی کن استوری نکنی که حساس تر نشه اینجوری نمیزاره دی ...

من فک نمیکردم اون اینجوری فک کنه صدبارم براش توضیح دادم اونم باور کرد 

ولی الان قهر کرده بعد هرچی میگم میگه برو به دوستات بگو با اونا مشورت کن فلانو فلان

شما توضیحاتت رو دادی،زیادی توضیح نده که فکر میکنه واقعا کار بدی کردی و قصد ماست مالی داری

ولش کن و اهمیت نده بهش،وقتی باورت نداره بزار هرجور دوس داره فکر کنه 

اگه بهت زنگ زد یا پیام داد بگو وقتی منو باور نداری پس هرجور دوس داری فکر کن،نمیتونم خودمو بکشم که برات... 

اما نه بهش زنگ بزن نه پیام بده،بیخیال باش نصبت بهش...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
ای بابا😐🤦🏻‍♀️😂 تقصیر دوتاتونه،خُب گلم ازدواج که میکنی باید یکسری اصول رو رعایت کنی  اونم ...

هنوز نامزدیم🤦صدبار براش توضیح دادم اونم باور کرد که واقعا عر،ق نبوده 

ولی قهر کرده هرچی هم میگم میگه برو به دوستات بگو با اونا حرف بزن نمیدونم چه و فلان اعصابم خورد شده دیگه

خب اگه اونجور آدمی نیستی نباید دوباره تو استوریش میکردی چون برات خوب نبود

عر-ق که نبوده عزیزم منم غریبه تو پیجم نیس که نشناسدم فک نمیکردم نامزدم اینحوری فک کنه