2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم😞

یه مدت رها کن هرچی مشکلات داری بنویس روی برگه بعد کنارشون تیک بزن بنویس کنارشون که بعدا بهتون فکر میکنم وقتی همه رو نوشتی اونایی که قابل انجام هستن انجام بده اونایی هم خیلی مشکل هستن حتما بنویس کنارشون تیک بزن 

اینجوری میشه با به ذهنت غلبه کنی درس بخونی چون چیزی نمونده به امتحانات پایان ترم البته شاید هم الان میانترم هم داشته باشی 

به خودت هم یادآوری کن که حتما باید بخونی حتما کارایی رو میخوایی انجام بدی توی طول روز بنویس که حتما انجام بشن

دنبال کارم😞

آهان اگر واقعا فعلا کار پیدا نمیشه بشین بخون امتحانات تموم شدن بعدش برو دنبالش چون الان مهمترین چیز امتحانات هست اگر خدایی نکرده بیافتی یه ترم عقب میافتی بعدش جبران کردن سخته 

مرسی عزیزم از مهربونیت

خواهش میکنم گلم کارا روزمرگی رو بنویس که حتما بتونی برنامه ریزی کنی ذهنت کم کم خودش رها میکنه چون الان همه کارات توهم شدن ذهنت شلوغ شده منم وقتی ذهنم شلوغ بشه حوصله هیچ کاری رو ندارم