2777
2789

شوهرم همراه بانک داره و حساب پدرش هم داخل همراه بانک هست حالا من ازحساب پدرشوهرم پول برداشتم فهمیده پول برداشت شده به شوهرم گفت پول برداشت شده از کارتم شوهرمم گفت برو پرینت حساب بگیر.اگر پرینت بگیره میفهمه من برداشتم حالا چیکارکنم؟

👆این موضوع تایپک قبلیم بود...بعداز کلی دس دس کردن و استرس و مشورت با مشاور به این نتیجه رسیدم بهتره قبل از اینکه پدرشهرم بره بانک خودم به شوهرم بگم

حالا رفت سرکار بهش زنگ زدم و باکلی گریه و زاری گفتم پوله رو لازم داشتم و فکر کردم این کارته مال خودته گفت چون اولش قسمم دادی بهت حرف نزنم فقط اینو بدون دزدی کردی و هیچ وقت دیگه بهت اعتماد نمیکنم وگوشی قطع کرد😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خب همچین کاری کردی مگه نمیدونسی اون حساب پدر شوهرته؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

حالا واقعا نمیدونستی که کارت شوهرت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

😒چه عقلی داریدا 

چقدر برداشتی

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین