2777
2789

من هرچی میخوزدم تازگی معده درد میشم نفخ میکنم 

سنگ کیسه صفرا دارم 

بخاطر صفرامه یا مربوط ب معدمه؟

درد شما چطور بود 

🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنگ صفرا مگه نباید عمل بشه؟

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
من شرایط عمل ندارم فعلا 

خب اذیت میشین اینجوری که

مامانم که داشت خیلی اذیت بود نمیتونست دست راستشو تکون بده

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

منم سنگ دارم نفخ مکنم همش سنگینم انگار خیلی چیزی خوردممم.

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
یادم نبست  اما فقط معده درد دارم  این معده دردم مربوط ب سنگ صفراس یا نه

من سنگم۱۵میل بودچندماه پیش اینقدردردداشتم فکرمیکردم معده ام داره سوراخ میشه لاپاراسکوپی شدم الان راحت شدم نه معده درددارم نه نفخ

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
خب اذیت میشین اینجوری که مامانم که داشت خیلی اذیت بود نمیتونست دست راستشو تکون بده

نه من فقط معده درد دارم درد دیگ ندارم ..

دوتا بچه کوچیک شیر ب شیر دارم کسی هم ندارم منتظرم بزرگ بشه بچم

🌷
دردش چطور بود ؟ عملش چطور بود ؟ الان درد معده نداری ؟

من سال 96سنگ صفراگرفتم بارداربودم،پسرم به دنیا اومد 13روز بخاطر سنگ صفرا بستری شدم،چون التهاب معده هم داشتم عمل نکردن،دقیقا1اسفند98رفتم برا عمل،بیرون اومدم دیدم همه ماسک زدن کرونا اومده بود،ببین بعد عمل 3روز درد داشتم که اونم با مسکن خوب بود،هزینه اش شد 1800بدون داروها،الان خداروشکر اصلا درد ندارم,ولی یه چیزیش بده اونم آدم شکم میاره

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️