2777
2789
عنوان

با رفیقم قهر کردم😢

150 بازدید | 5 پست

من سر یه موضوع چرت و بیخود باهاش قهر کردم دیگه پیامشو سین نزدم ما اخر هفته یه کلاس بدنسازی میریم اونجا سعی کرد بامن حرف بزنه ولی من اصلا بش نگام نکردم حتی اخر کلاس اومد خدافظی کرد ولی من جواب ندادم خیلی عذاب وجدان دارم میدونم کرم از من بود دلم براش سوخت ناراحتش کردم گند زدم به همه چی نمیدونم چیکار کنم بش تکست بدم یا نه اخر این هفته قرار باهاشون بریم کوه چجوری از دلش دربیارم:(؟

پیام بده بهش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواتون سر چی بود؟

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..