2777
2789
عنوان

چجوری مرداتونو رو انگشت نگه می‌دارین🙄کافره هرکی نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 130 پست

شوهرم من به حرفام گوش میده هرکاری بگم میکنه  هرجا بگم میریم بدون حساب کتاب هرچقد پول بخوام میده  کلا هوامو داره  با دخترمم همینطور  دلیل اون برای اين کاراش اینه که همیشه همه جا میگه هروقت حرف تورو گوش نکردم پشیمون شدم با خوشحالی من خوشحال ولی اگه یه روز حالم بد باشه اونم بهم میریزه انقد باهام حرف میزنه پیام میده تا بفهمه چرا حالم بده....من خودم فک میکنم بخاطر اینه که بخاطر روزای سختی که کنارش بودم تنهاش نزاشتم کمکش  کردم ودید تو زندگی روزای سخت کسی پیشش نبود متوجه شد جایگاه منو فهمید کجاس ومیدونه سعی میکنم کار اشتباهی نکنم توزندگیم ولی ولی بازم یه چیز خیلی مهم تر هست اینجا که من باتوجه به تجربیاتم میگم کلا ذات مرد باید خوب باشه شوهرمن کلا آدم آروم واحساسی ومهربونی هست مخصوصا نسبت به زن ودختر چون خیلی هارو دیدم تو زندگی کنار شوهرشون سختی وعذاب کشیدن ولی شوهرشون اصلا ندیده طلبکارم بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  اگر هم متوجه کنایه بشن قاتی میکنه مخشون😂

👌😂😂😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سلام به روی ماه تون  خوشبختپ از آشنایی تون 😍 ممنون از توجه تون .انشاله که مطالبم کارآمد باشه ...

منم خوشحال شدم از دیدنتون گلم لطف دارید انشالله همیشه موفق و خوشبخت باشید که برای خانمای بی تجربه مثل ما کمک بزرگی هستید🌷🌷

سلام به روی ماه تون عزیزم ❤

من شمارو روحا عمیقا دوست دارم♡

یه درخواست دارم میدونم بجا و منطقی نیست

ممکنه هر زمان وقت داشتید بیاید به تاپیک اخرم

واقعا نیاز دارم به همفکری شما

همزمانی حضورتون با دغدغه ی من، به دلم نشست🌹

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

سلام 

سلام من برشما دوست عزیز🙋‍♀️

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

منم خوشحال شدم از دیدنتون گلم لطف دارید انشالله همیشه موفق و خوشبخت باشید که برای خانمای بی تجربه مث ...

اختیار  دارید 🙏

خواهش میکنم ❤

من گاهی از خانمهای اینجا کامنت هایی دیدم که برای خودمم درس زندگی بوده .تو همین تاپیک هم دیدم  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من شمارو روحا عمیقا دوست دارم♡ یه درخواست دارم میدونم بجا و منطقی نیست ممکنه هر زمان وقت داشتید ...

ای جااان عزیزم 😍😍

حتما میام ❤🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...