شوهرم من به حرفام گوش میده هرکاری بگم میکنه هرجا بگم میریم بدون حساب کتاب هرچقد پول بخوام میده کلا هوامو داره با دخترمم همینطور دلیل اون برای اين کاراش اینه که همیشه همه جا میگه هروقت حرف تورو گوش نکردم پشیمون شدم با خوشحالی من خوشحال ولی اگه یه روز حالم بد باشه اونم بهم میریزه انقد باهام حرف میزنه پیام میده تا بفهمه چرا حالم بده....من خودم فک میکنم بخاطر اینه که بخاطر روزای سختی که کنارش بودم تنهاش نزاشتم کمکش کردم ودید تو زندگی روزای سخت کسی پیشش نبود متوجه شد جایگاه منو فهمید کجاس ومیدونه سعی میکنم کار اشتباهی نکنم توزندگیم ولی ولی بازم یه چیز خیلی مهم تر هست اینجا که من باتوجه به تجربیاتم میگم کلا ذات مرد باید خوب باشه شوهرمن کلا آدم آروم واحساسی ومهربونی هست مخصوصا نسبت به زن ودختر چون خیلی هارو دیدم تو زندگی کنار شوهرشون سختی وعذاب کشیدن ولی شوهرشون اصلا ندیده طلبکارم بوده
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا