یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم شستم بالافاصله پهن کردم اصلا زرد نشد چون تا شستم به بدبختی پهن کردم ک زرد نشن حتی ریشه هاشون زرد نشد ولی برا محض مطمئنی چند ساعت بعد پهن کردن بازم اب گرفتم به ریشه ها ک زرد نشن
میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
بعد شستن سریع پهن کنم؟؟؟ لول نمونه که اب بندازه؟؟؟
اره پهن کن که اب تو فرش نمونه گلم حداقل دو ساعت بعدش اره لول باش اب زرد وسط فرش میمونه ولی کمر ادم در میاد تا پهن کنی منم نه متری بودم و سفید و کرم قالی هام 😁
میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
با چه داروی زدی فلزی یا ابری پلاستیکی؟؟ سریع پهن کردی یا گذاشتی چند ساعتی لول بمونه؟؟ بنظرتون با پ ...
با پاروی فلزی کشیدم،بعد شستن چون سنگین شده بود یکی دوساعت موند لول کردم ،وسط ودو سرشو باطناب بستم تا باز نشه بعد عمودی تکیه دادمش به دیوار آبش که رفت پهنش کردم،
من باتاید شستم،البته تویه ظرف دیگه یه مقدارتایدوسفید کننده قاطی کردم با آب،بعد ریختم رو فرش ،مقدارسفیدکننده کمتر بود