2777
2789

فرشم رنگش سفیده گل برجسته 

حالا میخوام بشورم نمیخوام بدم قالیشوی 

شنیدم اگه خودمون بشوریم زرد میشه؟؟

شما تجربه ای دارید

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بده قالی شویی

نمیخوام بدم قالیشوی تمیز نمیشورن سفید کننده میزنن ب فرش 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
فرش من کوچیکه و کرمه  گل برجسته ام هست تا حدودی خودم شستمش  با مایع لباسشویی شستم زرد ...

برا من ۹متری 

قالیشویی تمیز نمیشوره فرشو داغون میکنه 

از ی طرفم میترسم خودم بشورم زرد بشه

برا من ۹متری  قالیشویی تمیز نمیشوره فرشو داغون میکنه  از ی طرفم میترسم خودم بشورم زرد بش ...

ریسکه 

چون که بزرگه ممکنه آب بمونه توش زرد بشه 

بنظرم اگر از کسایی که تجربه خوبی داشتن از یه قالیشویی مشورت بگیری بهتره

ببین مثلا کسی بوده از جایی خیلی راضی باشه 

من خودم شستم بالافاصله پهن کردم اصلا زرد نشد چون تا شستم به بدبختی پهن کردم ک زرد نشن حتی ریشه هاشون زرد نشد ولی برا محض مطمئنی چند ساعت بعد پهن کردن بازم اب گرفتم به ریشه ها ک زرد نشن 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
برا من ۹متری  قالیشویی تمیز نمیشوره فرشو داغون میکنه  از ی طرفم میترسم خودم بشورم زرد بش ...

برامن ۱۲متری هست رنگشم روشنه،مهرماه خودم شستم خیلی هم تمیزترازقالیشویی شد اصلا هم زرد نشد،البته منم باترس شستم که زرد نشه باید خوب پارو بکشی چرک وتاید نمونه توش

من خودم شستم بالافاصله پهن کردم اصلا زرد نشد چون تا شستم به بدبختی پهن کردم ک زرد نشن حتی ریشه هاشون ...

بعد شستن سریع پهن کنم؟؟؟

لول نمونه که اب بندازه؟؟؟

برامن ۱۲متری هست رنگشم روشنه،مهرماه خودم شستم خیلی هم تمیزترازقالیشویی شد اصلا هم زرد نشد،البته منم ...

با چه پاروی زدی فلزی یا ابری پلاستیکی؟؟

سریع پهن کردی یا گذاشتی چند ساعتی لول بمونه؟؟

بنظرتون با پودر صابون بشورم یا تاید ماشین؟؟

بعد شستن سریع پهن کنم؟؟؟ لول نمونه که اب بندازه؟؟؟

اره پهن کن که اب تو فرش نمونه گلم حداقل دو ساعت بعدش اره لول باش اب زرد وسط فرش میمونه ولی کمر ادم‌ در میاد تا پهن کنی منم نه متری بودم و سفید و کرم قالی هام 😁

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
اره پهن کن که اب تو فرش نمونه گلم حداقل دو ساعت بعدش اره لول باش اب زرد وسط فرش میمونه ولی کمر ادم‌ ...

مرسی از توضیحاتت خیالم راحت شد🌹

با چه داروی زدی فلزی یا ابری پلاستیکی؟؟ سریع پهن کردی یا گذاشتی چند ساعتی لول بمونه؟؟ بنظرتون با پ ...

با پاروی فلزی کشیدم،بعد شستن چون سنگین شده بود یکی دوساعت موند لول کردم ،وسط ودو سرشو باطناب بستم تا باز نشه بعد عمودی تکیه دادمش به دیوار آبش که رفت پهنش کردم،

من باتاید شستم،البته تویه ظرف دیگه یه مقدارتایدوسفید کننده قاطی کردم با آب،بعد ریختم رو فرش ،مقدارسفیدکننده کمتر بود

با پاروی فلزی کشیدم،بعد شستن چون سنگین شده بود یکی دوساعت موند لول کردم ،وسط ودو سرشو باطناب بستم تا ...

مرسی گل🌹