2777
2789
عنوان

علائم بارداری دوقلو

82154 بازدید | 29 پست

سلام دوستان، من چند روز مونده به پری به شدت سینه هام حساس شده بودن و درد میکردن ۳ روز بعد تاخیر بارداریم بی بی چکم مثبت بود رفتم بتا هم ۱۰۹۷ بود

درد شکم داشتم و دارم خیلی خوابم میاد زود خسته میشم و عجیب اینکه الان با اینکه ماه اولم صبحها حالت تهوع شدید دارم و گاهی نمیتونم غذا زیاد بخورم 

خانواده همسر دوقلو زایی داشتن میخواستم بدونم به نظرتون احتمال اینکه دوقلو داشته باشم چقده؟ هنوز سونو ندادم و اخر هفته دکتر گفته بدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سر دوقلوم اینجوری بودم یه هفته قبل موعدم بیبی مثبت شد و تهوع شدید درد پریودی

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

دوقلو زایی فقط از مادر ب مادره

ربطی به خانواده همسرت ندارع

منم دوقلو دارم علائم خاصی نبود فقط بتام بالا بود

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
چه خوب علائم دارین من چرا هیچی ندارم اخه اه

منم ۶ هفتم هیچ علائمی ندارم هیچی بعضی وقتا میترسم میگم نکن باردار نیستم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
شانس نداریم خواهر یکم ناز کنیم اخه

بیخیال بابا به خاطر یه ناز میخوای بهت سخت بگذره من فقط نگرانیم از این که نکن باردار نیستم وگرنه همون نباش بهتر.

خودت الکی ناز کن اینجوری هم ناز کردی هم درواقعیت هیچی نیست که بهت سخت بگذره😂😂😂

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
چه خوب علائم دارین من چرا هیچی ندارم اخه اه

من خیلی شدیده الانم هست روز ۲۲ فروردین رفتم دکتر و ازمایش بعد ۲۴ ام رفتم تو مسیر حالت تهوع و سرگیجه داشتم و واسم عجیب بود

زیاد خوب نیس باور کن من بارداری سبک میخوام و راحت