2777
2789

اون انگار رفتنیه هرچقدم خوب باشی رفتنی بهونشو پیدا میکنه 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتنی می‌ره .موندنی هم میمونه .عزت نفس داشته باشه ودکمه خروجش را بزن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
شما چکار کردی ، از چی ناراحته که میخواد طلاق بگیره

گفت قبلا میرفتی باشگاه منم گفتم نزاشتی دیگه برم گف عرضه نداشتی بعد بین جمع نیشگونم گرفته حالادمیگه نباید میگفتی نزاشتی برم چون با کنایه گفتی

اگر موضوع فقط همین حرف ها و لج بازی هاست که مشکلی نیست و حل میشه ، برو خونه پدر و مادرش جلو اونا باهاش حرف بزن و اگر مقصری عذرخواهی هم کنی عیب نداره ولی بگو برگرد و جلو اونا بهم قول بدین هر دو بهتر بشین ولی اگر مشکل چیز دیگه است برین مشاور و … حیفه

اگر موضوع فقط همین حرف ها و لج بازی هاست که مشکلی نیست و حل میشه ، برو خونه پدر و مادرش جلو اونا باه ...

شب بهش متن عاشقانه فرستادم تو خونه بود خوند و با حالت تمسخر خندید گف من حرفامو زدم جدا میشیم