2777
2789
عنوان

در مورد تنبلی تخمدان دارم 🥲

270 بازدید | 17 پست

دوستان من بیش از دو سال اقدامم این وسط ی سقط بارداری پوچ داشتم. یک سال و نیم اخیر هم آمپول تحریک و قرص و این چیزا چند روزه استفاده کردم فایده نداشت. تا اینکه دکترم رو عوض کردم... دکتر جدید هم با تعریف دوستان رفتم و دکتر شناخته شده ای ...تا آزمایش ها رو دید گفت تو که تنبلی تخمدان داری (دکتر قبلی نگفته بود ) ... گفت چه دکتری بوده بهت نگفته و ازین حرفا. ولی من پریودام منظم حتی ی روز اینور اونور نمیشه، چند بار هم سونو واژینال دادم سایز فولیکول ها خوب بوده ... ۱۸،۲۰, ۲۳ و .... مگه تنبلی نباید رو اینا تاثیر بزاره ... گفت برم آی وی اف این ماه 

الان یعنی درمان نداره.. قرصی دارویی چیزی. 

عدد ازمایشم هم پنج بود که رنج آزمایشگاه ده تا چهارده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل شکم باز واسه اندومتریوز و کیست کسی میدونه هزینه عملش چقده؟وایا کسی هست دکتر خوب عالی ت مشهد یا یزد یاکرمان معرفی کنه ک معرکه باشه کارش باهزینش 

اگ‌کسی میدونه خصوصی چقد میفته و دولتی چقد ممنون میشم

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
چه زود ای وی اف بهت پیشنهاد داده😐

همبن دیگه ... میگه سنت بالاس برای بارداری ... خدا دکتر قبلی رو لعنت کنه نگفت تنبلی دارم اگر دارویی داره استفاده کنم اقلن ... الان موندم چکار کنم 

گفت بیای تخمک کشی تازه سه چهارماه باید فریز باشه بخاطر تنبلی

منم دوسال خورده ای هست که اقدامم باردارنمیشم تنبلی دارم دکتر بهم نگفته آی وی اف ولی خودم میخوام این ...

من مطب بودم همه خانما ای وی اف ... حتی خیلی ها مشکلی نداشتن برای جنسیت اومده بودن ... آدم واقعا خسته میشه منم مثل شمام

همبن دیگه ... میگه سنت بالاس برای بارداری ... خدا دکتر قبلی رو لعنت کنه نگفت تنبلی دارم اگر دارویی د ...

البته الان سنت دیدم

راست میگه با تنبلی باردار شدن چندین سال زمان میبره

من رفتم تو سال چهارم که انتظار میکشم سی سالمه

ابجیم بچه اولشو تو ۳۷ سالگی باردار شد

همش میرفت چک میکرد

بنظر من هر چه زودتر برو انجام بده

اینروزا ۵۰ میلیون چیزی نیست برو خصوصی 

دولتی بدرد نمیخوره

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
البته الان سنت دیدم راست میگه با تنبلی باردار شدن چندین سال زمان میبره من رفتم تو سال چهارم که انت ...

پس انگار چاره ای نیست ... نه این دکتر خصوصی.ایشالا شما هم بزودی نتیجه بگیری 

پس انگار چاره ای نیست ... نه این دکتر خصوصی.ایشالا شما هم بزودی نتیجه بگیری 

ان شالله پس وقت تلف نکن یکمی زمان بره ای وی اف شدن هر چه سریع تر برو انجام بده هزار جور ازمایش میخاد

موفق باشی عزیزم 

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
اره بخدا من که دیگه هم از انتظار هم دکتر رفتن خسته شدم 

شما هم به ای وی اف فکر کن با دکترت مشورت کن... بار روانی انتظار سخته .... من هی میگفتم ما هیچ مشکلی نداریم نمی‌دونم چرا نمیشه .... میلیون میلیون داروهای تقویت تخمک و اسپرم می‌خوردیم ... الان فهمیدم تنبلی انگار حالم گرفته اس. من از ای وی اف واهمه داشتم و یکم دارم هنوز 

ولی مریضای دکتر رو دیدم و حرف زدیم آروم شدم... اینم ی راهه دیگه 

شما هم به ای وی اف فکر کن با دکترت مشورت کن... بار روانی انتظار سخته .... من هی میگفتم ما هیچ مشکلی ...

اره دیگه عزیزم منم خیلی خرج کردم گذشته از دردای خودم حرفای مردم برام خیلی سخته میگم من که همه راهی امتحان کردم بزار اینم برم همشم ترس داشتم از ای وی اف شوهرمم میگه داری وقت تلف میکنی برو دکتر من همه جوره تلاش میکنم از لحاظ مالی که کم نیاریم 

اره دیگه عزیزم منم خیلی خرج کردم گذشته از دردای خودم حرفای مردم برام خیلی سخته میگم من که همه راهی ا ...

اره توکل کن بخدا... فقط دکتر خوب برو این‌همه هزینه می‌کنی، خیلیا مشکلی نداشتن اومده بودن ای وی اف فقط برای تعیین جنسیت ... کلا رله برخورد کن، اگر شوهرت پشتته حل ... حالا لازم نیست بقیه هم بفهمن چرت و پرت بگن