2777
2789

(گزیده کتاب) لطفا گوسفند نباشید !

کتاب لطفا گوسفند نباشید را می توان خلاصه و چکیده تمام کتاب های روانشناسی موجود در بازار دانست،مطالب این کتاب از منابع مختلفی جمع آوری شده. 

_ ما به دنیا آمده ایم تا عشق و خلاقیت خداوند را ادامه دهیم☆☆☆

_ مواظب سخنان خود باشید آن ها خلاق هستند

_ ساده ترین کار در جهان این است که خود باشی و سخت ترین کار در جهان این است که کسی باشی که دیگرانت بخواهند

_ اندیشه ی حقیر انسان، را حقیر نگه می دارد !

_ دست شکسته ات را داخل آستین پنهان کن و صدای خنده ات را به گوش همه برسان☆☆

_ کامیابی تو، ویژگی هایی دارد که حتی دوستان نزدیکت را ناراحت می کند☆☆

_ می دانی راز شکست چیست؟ راضی کردن همگان!

_ دو گروه قادر به تغییر افکارشان نیستند : احمق ها و مردگان

_ اعتراف به ایمانِ یک انسان در عمل است نه در سخن

🕉 OP 🕉

_ ترس از رنج بدتر از خود رنج است ☆☆

_ علت جرات نداشتن ما دشواری امور نیست ، چون جرات نداریم، امور دشوار می نمایند !

_ بهتر است روی کف پاهایمان بمیریم تا روی زانوانمان زندگی کنیم !☆☆

_ اگر تو اشتباهی مرتکب نشده ای مفهومش این است که تلاشی کامل و صد در صد هم نداشته ای(اشتباه لازم است در زندگی، تکرارش نه) 

_ قابل اعتمادبودن ارجمندتر از مورد علاقه بودن است♡☆☆♡

_ مانند توپ پلاستیکی باشید که هر چه محکمتر به زمین می خورد بالاتر می رود !

_ اذهان بزرگ فرصت ها را به وجود می آورند ، اما دیگران منتظر فرصت می نشینند !

_ برای رسیدن به شادکامی همیشه امیدِ بهترین را داشته باش و برای بدترین آماده باش !

_ انسان موفق کسی است که میتواند با آجرهایی که دیگران برایش پرتاب می کنند بنیادی محکم بنا کند. 

_ با خودت تکرار کن : من خم• می شوم اما نمی شکنم !

_ اگر شخصی یک بار مرا فریب دهد شرم بر او باد ، اگر دو بار مرا فریب دهد شرم بر من باد!

_ اگر می توانستیم دست هایمان را با همان انرژی زبان مان به• حرکت درآوریم چه کارهای حیرت انگیزی که می توانستیم انجام دهیم.

_ خرد در میزان• دانش و آگاهی نیست بلکه در میزان بهره وری از آن است !

🕉 OP 🕉
_ ترس از رنج بدتر از خود رنج است ☆☆ _ علت جرات نداشتن ما دشواری امور نیست ، چون جرات نداریم، ا ...

امکانش هست جسارتا قبول کنید ؟ 

راجب کتاب سوال دارم 🙏 سپاسگزارم 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.