2777
2789

انتظار داشتم اونجوری که میگفتی میومدی دنبالم.نیومدی ولی من هنوزم چشمم میچرخه تا یک لحظه از دور ببینمت 💔نمیخوامت دیگه ولی دلم پر میزنه ببینمت

چالش ناشناسی که آشناست    شاد باشید 
هر چی که شوهرای مردم دونه ای دارن اون همه رو یکجا داشت خائن زنباره معتاد بددهن هرچیزی که فکرش بکنی آ ...

زیاد ناراحت نباش شوهر منم همینه هم معتاد هم خلافکاره هم بددهن فقط خائن نیست که همونم شک دارم 💔 دارم طلاق میگیرم 

لعنت به اون روزی که دیدمش لعنت به اون روزی که عاشقش شدم و حرفاشو باور کردم 💔 تو این سن پیر کرد منو 

خاک تو سرم که هنوزم دوسش دارم این بدترینه فقط راهش خودکشیه.... خاک تو سرم  که عاشق همچنین آدمی هستم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش چشمام کور بود نمدیدیت کاش میفهمیدی چیو داری از دست میدی امیدوارم تا اخر عمر تو پشیمونی بسوزی 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
زیاد ناراحت نباش شوهر منم همینه هم معتاد هم خلافکاره هم بددهن فقط خائن نیست که همونم شک دارم 💔 دارم ...

خدا نکنه. خودکشی چرا؟برای کی ؟این دنیامون سوخته اون دنیام نابود کنیم؟ برو، رفتم اولش سختی کشیدم تا بخواهی تنهایی از پس مشکلات بر بیای و بیفتی رو غلتک طول میکشه اونم با دوتا بچه ولی الان خوبیم هم خودم هم بچها. تا حدودی حق وحقوقمو ازش گرفتم.سر کارم نمیرم چون احتیاجی ندارم.تازگیا اصرار که بیام با شما زندگی کنم یه کلمه گفتم تو خونه من حق مواد کشیدن نداری گفت نمیام گفتم بهتر برو 5 سال دیگه باز برمیگردی حالاحالاها باید بری هنوز سرت به سنگ نخورده .دوست دارم طلاق بگیرم تا بفهمه منم میتونم با یکی دبگه باشم مثل خودش.  ولی خودم که خوب میدونم نشدنیه حداقل  اون که میترسه.