2777
2789

دستبندمو انداختم رفتم خونه مادرم اونجاقشنگ یادمه.  بعد بچموبردیم پارک سرپوشیده اونجام حس میکنم دسم بوده دیگه وسطای اونجا ب بعد یادم نمیاد هیچ حسی هم ندارم ک بوده یانه

النگویی بود جوری نبود ک با بشه بیفته قفلش محکم بود 

به اون رفتم خونه مادرشوهرش بعد اونم رفتیم بستنی 

وای دوساعت به اومدن ب خونه یادم افتاده نیس

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ممنونم چکار کنم دعاخوندم خودرو گشتم 

الآنم نمازخواندم دعاکردم 

تا فردا ظهر برم پارک ببینم خداگونه اونجاباشه    نقره بوده بجا النگوهای نداشتم ک فروختم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

حمد بخون ولضالین اخرشو نگو

پیدا که شد بگو

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حمد بخون ولضالین اخرشو نگو پیدا که شد بگو

خوندمش 

خداکنه پیدا بشه دعاکن 

خوندمش  خداکنه پیدا بشه دعاکن

انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

سه تا حمد نذر حاج اقا سوزنی کن. یکیشو بخون،دوتا شو گرو نگه دار بعد پیدا شدن بخونیش

چشم. دعاکن

پیدا شد ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیدا شد ؟

سلام نه

روسریتو گره بزن به نیت ام البنین 

سه تا صلوات هم بفرست 

انشالله پیداش میکنی 

بعد گره رو باز کن 

با نیت صاف گره ببند 

ماخیلیا چیزا رو اینطوری پیدا میکنیم،

ولی معمولا یه نفرمون هست اون گرش ردخور نداره

باز خوبه طلا نبود 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ