2789
چه اشکالی داره منم دخترم ۹ماهش بود پسرمو باردارشدم الان دخترم۲۲ماهشه پسرم۶ماهش

عزیزم زنده باشن میخواستم بپرسم سختتون نیست دخترتون حسودی نمیکنه ب داداشش؟ خودتون اذیت نیستین؟

خدایا شکرت... 
آلت تناسلیشه حسمم بهم میگه پسره ازمدل سرش من میفهمم پسرمم اینشکلی بود قبل اینکه بگه حتمی فهمیدم پسره

خوب پس اگه اونجا باشه ک حتمیه.همش میگم شاید بند نافع😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زنده باشن میخواستم بپرسم سختتون نیست دخترتون حسودی نمیکنه ب داداشش؟ خودتون اذیت نیستین؟

فدات گلم.چرا همین سرشب صورتشو چنگ زد ولی گاهی دلسوزی ممهربونی خواهرانه داره خیلی کم حسودی میکنه واسه منم فوق العاده سخته چون همش مراقبم بهش آسیب نزنه وخودشم ناراحت نشه ازتوجه من به داداشش

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
فدات گلم.چرا همین سرشب صورتشو چنگ زد ولی گاهی دلسوزی ممهربونی خواهرانه داره خیلی کم حسودی میکنه واسه ...

اره ماهم فامیلمون کلا دستمال کاغذی برده بود گزاشته بود دهن بچه . خیلی مراقبت میخواد

فدات گلم.چرا همین سرشب صورتشو چنگ زد ولی گاهی دلسوزی ممهربونی خواهرانه داره خیلی کم حسودی میکنه واسه ...

عزیزم الهی خدا ببخشه بهتون..مراقبشون باش انشالله که سلامت باشن منم دخترم نه ماهشه راستش ته دلم دوسدارم باز اقدام کنم ک بچه دوم بیارم باهم بزرگ شن راحتشم دیگه ازفکر بچه و بچه داری از طرفی میگه نه زوده و فلان😑

خدایا شکرت... 
آره اصلا تابلوئه بند ناف نیس آلتشه

خدا از دهنت بشنوه.

سر اولی همش میگفتم دختر بشه.شد

الان هم میگفتم کاش جفتشم داشته باشم دیگه خیالم راحت شه.

ایشالا ک تو صد در صد گفتی همون پسر باشه😘♥️

اره ماهم فامیلمون کلا دستمال کاغذی برده بود گزاشته بود دهن بچه . خیلی مراقبت میخواد

کلی بگم که مادر نصف جون میشه هم بخاطر زایمان پشت سرهم وهم مراقبت از هردو.من تپش قلب گرفتم تا پرانول نخورم آروم نمیشم اعصابمم فوق العاده ضعیف شده ریخته ام بهم

عزیزم الهی خدا ببخشه بهتون..مراقبشون باش انشالله که سلامت باشن منم دخترم نه ماهشه راستش ته دلم دوسدا ...

آره عزیزم بزرگ شن راحتی ولی خیلی مراقبت وتحمل میخواد

کلی بگم که مادر نصف جون میشه هم بخاطر زایمان پشت سرهم وهم مراقبت از هردو.من تپش قلب گرفتم تا پرانول ...

من الانشم بهم میگن خیلی فرق کردی با قبل زایمان.حالا فکر کن دومی بیاد .فکر کنم دیگه کلا اعصاب نمونه برام.دخترم از اول تا پنج ماه فقط دلدرد داشت.بعدشم همش شیطونی.سر دومی خدا کمک کنه

خدا از دهنت بشنوه. سر اولی همش میگفتم دختر بشه.شد الان هم میگفتم کاش جفتشم داشته باشم دیگه خیالم ر ...

الهی به حق این روز عزیز پسر بشه به مراد دلت برسی واسه پدرمنم دعاکن عزیزم بارداری میگیره دعات دیالیز میشه تا صبح امروز😔

الهی به حق این روز عزیز پسر بشه به مراد دلت برسی واسه پدرمنم دعاکن عزیزم بارداری میگیره دعات دیالیز ...

الهی که همه مریضا زودتر شفا پیدا کنن.خیلی ناراحت شدم عزیزم.ایشالا ک خدا کمک کنه زود خوب بشن♥️♥️

من الانشم بهم میگن خیلی فرق کردی با قبل زایمان.حالا فکر کن دومی بیاد .فکر کنم دیگه کلا اعصاب نمونه ب ...

دقیقا عین منی دختر منم کپ دخترتو این شیطونا به قول مانانبزرگا پشت سرشون پسرمیارن بس که مثل پسرا شیطونن