سلام دوستان، من رب گوجه ده کیلویی گرفتم، توی شیشه های یک کیلویی ریختم، روشون روغن ریختم گذاشتم کابینت بالای آشپزخونه، حالا بعد از یکی دو هفته، رب ها گازدار شده و همه بیرون ریخته از توی شیشه ها، توی کابینت پر رب شده، دقیقا مثل آبغوره که گازدار میشه، به نظرتون علت چی میتونه باشه؟؟
چند سال پیش مامانم رب گوجه رو ریخته بود توی بطری نوشابه... درشو ک باز کرده بود استفاده کنه... پاااااشیده بود بیرون همه جارو رُبی کرده بود🤣🤣🤣🤣
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رب ش غلظتش کافی نبوده و هنوز آب داشته باید بیشتر می جوشیده عمل تخمیر توش اتفاق افتادا و گاز تولید شده همیشه این مواد رو جای خنک بزار ک روند تخمیر کندتر بشه