2777
2789
عنوان

رب گازدار

599 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، من رب گوجه ده کیلویی گرفتم، توی شیشه های یک کیلویی ریختم، روشون روغن ریختم گذاشتم کابینت بالای آشپزخونه، حالا بعد از یکی دو هفته، رب ها گازدار شده و همه بیرون ریخته از توی شیشه ها، توی کابینت پر رب شده، دقیقا مثل آبغوره که گازدار میشه، به نظرتون علت چی میتونه باشه؟؟ 

علتشو نمیدونم من میذارم فریزر طوری نمیشن

شاید گرم بوده برا اینه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

🤣🤣🤣وای یاد ی خاطره ای افتادم 

چند سال پیش مامانم رب گوجه رو ریخته بود توی بطری نوشابه... درشو ک باز کرده بود استفاده کنه... پاااااشیده بود بیرون همه جارو رُبی کرده بود🤣🤣🤣🤣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در شیشه رو نباید خیلی کیپ میکردی اگه یکم شل می بستی گاز جمع نمیشد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

در شیشه رو نباید خیلی کیپ میکردی اگه یکم شل می بستی گاز جمع نمیشد

اتفاقا در شیشه ها رو خیلی خیلی محکم بستم که هوا نکشه کپک بزنه، پس یکم شل تر ببندم گازش خارج بشه، 

همسرم میگه شاید جوش شیرین زدن بهش، آخه چرا باید به رب جوش شیرین بزنن، شایدم برای اینکه کپک نزنه زده باشن، نه؟؟؟؟