2777
2789
عنوان

برای باز شدن بخت چه کار کنم🥺🥺

436 بازدید | 5 پست

یکی از آشناهام دختر ۲۵ ساله ای که آرزوشه ازدواج کنه ولی متاسفانه اتفاق نمی افته  امشب باهام درد و دل کرد دلم ریش شد  🥺🥺دعا کنین همین امسال انشالله به آرزوی دلش برسه🥺

خدا همه رو حاجت روا کنه🤲🌹

سوره یس رو به نیت ازدواج ده بار بخونید میگن مجربه خودم هم دهبار پشت سر هم خوندم والحمدلله از نتیجه راضیم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو یک روز ده بار خوندید ؟

بله 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

هر چی که خیره پیش بیاد. امیدوارم همه بدونیم خدا جای درست نشسته و هر کاری می کنه درسته. برای باز شدن بخت هم من یک مقاله خوندم تو سایت آقای رفاهی که کلا دوره های توسعه فردی و این طور چیزا دارن. خواستین مقاله شو بخونید از قرآن هم یکسری آیات نوشته بود که به عنوان منبع خوبه برای همه 

https://hosseinrefahi.com/دعای-باز-شدن-بخت-دختر-سن-بالا/