2777
2789
عنوان

خواهرشوهر حسود یا دلسوز؟!

1709 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها عیدتون مبارک

بنظر شما کسی ک پشت سرت یا جلوت مدام تیکه میندازه به اینکه زیادی به خودت میرسی، خوشالی و میری باشگاه و... حسوده یا بقول خودش دلسوز پول برادر؟! خواهرشوهر بنده مدام پیش این و اون میگ ک من دارم پولای داداشش رو حروم میکنم با وجود اینکه شوهرم بهش گف تو ک پولشو نمیدی بازم دست بردار نیس! هربار ک منو میبینه یا به لباسام یا اینکه چیکار میکنم گیر میده.‌. نمیدونم چه کنم و چی بهش بگم؟! حتی موقع عروسیمون اونقد موش دووند ک شوهرمو از گرفتن فرمالیته منصرف کرد .‌.. آخه لعنتی من ک هرچی داشتمو نداشتم فروختم حتی سرویس ازدواجمم فروختم ک بتونیم ماشین و خونه بخریم حالا همچین خرجای کوچیکی شده ولخرجی؟! اصن نمیدونم چی باید بهش بگم ک روش کم شه  :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیجی نگو محل نده بگو توم بخر اینا چیه همش تنته

حسادت خالصه

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

حسوده و داره میترکه چون از خودش خوشگل تر خوشتیپ تر و خوش هیکل تری

بیشتر خرج کن تا چشمش دراد فضول خانم

بگو من و داداشت خودمون عقل داریم مراقب پولمون باشیم تورو سننه اه اه

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

به نام خدا گزینه ۱

مگه گزینه ۲ هم ممکنه!!!

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

اگه خودشم‌هم اهل صرفه جویی و کم خرج کردن واقعا اذیت میشه. ودلسوزیه واقعا حیفش میاد با این که به قول تو بهش ربط نداره نمی تونه به خودش بقبولونه ...

اما اگه ولخرجه و ... حسود

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم