بنظر شما کسی ک پشت سرت یا جلوت مدام تیکه میندازه به اینکه زیادی به خودت میرسی، خوشالی و میری باشگاه و... حسوده یا بقول خودش دلسوز پول برادر؟! خواهرشوهر بنده مدام پیش این و اون میگ ک من دارم پولای داداشش رو حروم میکنم با وجود اینکه شوهرم بهش گف تو ک پولشو نمیدی بازم دست بردار نیس! هربار ک منو میبینه یا به لباسام یا اینکه چیکار میکنم گیر میده.. نمیدونم چه کنم و چی بهش بگم؟! حتی موقع عروسیمون اونقد موش دووند ک شوهرمو از گرفتن فرمالیته منصرف کرد ... آخه لعنتی من ک هرچی داشتمو نداشتم فروختم حتی سرویس ازدواجمم فروختم ک بتونیم ماشین و خونه بخریم حالا همچین خرجای کوچیکی شده ولخرجی؟! اصن نمیدونم چی باید بهش بگم ک روش کم شه :(
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خودشمهم اهل صرفه جویی و کم خرج کردن واقعا اذیت میشه. ودلسوزیه واقعا حیفش میاد با این که به قول تو بهش ربط نداره نمی تونه به خودش بقبولونه ...
اما اگه ولخرجه و ... حسود
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
داداش من خونه ساخت مثل قصر،اول به خانمش تبریک گفتم چون اون خونه زندگی از پا قدم زن و بچشه اما خواهر شوهر من بهم گفت پول داداشمو خرج میکنی و ریخت و پاش