2777
2789
عنوان

مانتو فروشی خوب

113 بازدید | 16 پست

مرکز خرید خوب تو تهران  می‌شناسید برای شومیز و مانتوهای تابستونی که خیلی شیک و البته قیمت مناسب باشه ؟ من همیشه هفت تیر رفتم فقط 

God , I love you❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا امشب رفتم یه مانتو شیک و خنک و مناسب خریدم

حدودا دویست متر مونده به چهارراه طالقانی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مبارک باشه   مرسی

فدااات گلم

کاراش مناسب همه سلیقه هاست

منکه خیلی خوشم اومد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عکسشو بزار ببینیم

بخدا له و خسته و داغونم😫

یعنی چی لایک      ببخشید من تازه عضو شدم نمیدونم با لایک چ اتفاقی میفته 🤔

تاپیک رو از روی لایک که دوستان زحمت کشیدن انجام دادن پیدا میکنم بعدا بتونم نظرات رو بخونم. اون قلبه زیر پستها رو قرمز کنی لایک کردی

خدا قوت عزیزم

فدااات عزیزم

ولو شدم تو رختخواب حس اینکه پاشم برم قرصمو بخورم ندارم

تاپیک رو از روی لایک که دوستان زحمت کشیدن انجام دادن پیدا میکنم بعدا بتونم نظرات رو بخونم. اون قلبه ...

اره بابا قلب رو میدونم  که قرمز کنم 😆😆   نمیدونستم ب چ دردی میخوره لایک در این سایت     مرسی بازم 😁

God , I love you❤️