2777
2789
عنوان

پارسال همین روز و همین ساعت بود ک...

589 بازدید | 37 پست

منتظر بودم شوهرم بیاد خونه ولی وقتی اومد از آیفون دیدم ی زن هم تو ماشین نشسته

رفتم از بالکن نگاه کردم دیدم دارم میرن طبقه پایین 

دنیا روی سرم خراب شد انقدر جیغ کشیدم ک زنه صدامو شنید و فرار کرد 

شوهرم گردن نمیگرفت می‌گفت توهم زدی داشتم روانی میشدم از شدت عصبانیت با چاقوی اشپزخونه دستمو زدم 

خون کلا ریخته بود روی سرامیکا فرشا دستم ۶۰ تا بخیه خورد 

بعد این قضیه دوباره بخشیدمش ولی دوباره تکرار کرد میتونم قسم بخورم ک رابطش با اون زن حتی ی روزم خراب نشد ۵ بار دیگه تکرار شد و هر سری زرنگ تر میشدن سری آخر حتی ب زنه سیم کارت گرفته بود داده بود

تو روزای اول زندگیم بدترین حس هارو تجربه کردم 

الان ی ماهه اومدم خونه بابام دیگه هیچ جوره نمی‌خوام برگردم برام دعا کنید دلم آروم بشه مثل موجی ها میشم یکسره کاراش یادم میوفته

خدایا شکرت 🌼🍃

کاش زودتر جدا میشدی همون شب... 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت ک یک دلیل قانع کننده برای جدایی داری،منی ک هنوز نتونستم ثابت کنم چی بگم مثل این میمونه موقع خواب یهو یک سوزن تو تخت خوابت گم بشه اون موقع چ حسی داری؟؟من الان ۶ساله این حسودارم

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………

اگه همون موقع کارو تموم کرده بودی الان نصف این حالتو هم نداشتی .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
کاش زودتر جدا میشدی همون شب... 

اون‌موقع با هزار تا زبون گولم زد گفت دوست دختر دوستم بوده آخه چرا باید من ج...ده رو بیارم خونه ای ک تو هستی

رفتش مشهد و قم گفت توبه کردم 

خدا لعنتش کنه

خدایا شکرت 🌼🍃

لطفاً دیگه برنگرد، ارامشت مهمه. 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اون‌موقع با هزار تا زبون گولم زد گفت دوست دختر دوستم بوده آخه چرا باید من ج...ده رو بیارم خونه ای ک ...

خب مگ نمیدونست تو تو خونه ای؟؟

من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………